lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Slight problem with a mod
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-28-2009, 02:03 PM   #1
SheBear
Rookie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 32
Slight problem with a mod

So, I recently reinstalled TSL and I installed a couple of mods along with it. I've had two bugs so far which I don't recall ever occurring before, so I'll assume that it is some mod's fault, which is why this is in this section of the forum.

Anyway, my problems are first that when I first go to Nar Shadda the cut scene that plays with the bounty hunters on GO-TO's yacht doesn't play correctly. I doesn't enter the cut scene; my character is active and I can move him forward into the main room from a hallway through a closed door; if I then select any of the characters the cut scene begins as normal.
My second problem is more of an actual problem that I can't get around. After landing on Nar Shadda when I finish talked to the Toydarian about docking on his landing pad and all that it jumps to my character selection screen then before I can do anything it immediately jumps to a black screen. But I can move around (I think, I can't see) and open the menus and all that, so I think it's trying to play a cut scene again, but it isn't working.

The mods I have installed are:
KOTOR2 Vista fix
Nihilus Armor
K2 Movie patch
USM
TSL un-restored content by Zbyl2
Un-restored content USM patch
Movie Style Darkside Transitions by Shem
TSL music improvement
Robe Mod v3 for TSL by Achilles
Nihilus-Visas In-Game Cutscene by Razorfish
3C-FD dialog fix by Razorfish


I had some mods that involved Nar Shadda explicitly (G0T0s yach Restoration by zbyl2, and the patch for it; REALISTIC NAR SHADDAA SKYBOX by Sharen Thrawn) but I removed them after these bugs occurred. The bugs are still there though.
SheBear is offline   you may: quote & reply,
Old 01-28-2009, 02:43 PM   #2
Star Admiral
N7 Commando
 
Star Admiral's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Omega 4 Relay
Posts: 656
Current Game: Mass Effect 2
Folder extraordinaire Helpful! 
I'll say it is probably the TSL Un-Restored Content mod that is causing the problem. Unfortunately, as great as that mod was in restoring content, it kind of screwed up Nar Shaddaa. I haven't been able to easily play through it without making some custom workarounds. Try removing the mod and loading a savegame before you arrive at Nar Shaddaa. If it still doesn't work, you may need to start a new game.

- Star Admiral
Star Admiral is offline   you may: quote & reply,
Old 01-28-2009, 03:29 PM   #3
zbyl2
Junior Member
 
zbyl2's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: a galaxy far far away...
Posts: 320
Contest winner - Modding Veteran Modder 
Quote:
Originally Posted by Star Admiral View Post
I'll say it is probably the TSL Un-Restored Content mod that is causing the problem. Unfortunately, as great as that mod was in restoring content, it kind of screwed up Nar Shaddaa. I haven't been able to easily play through it without making some custom workarounds. Try removing the mod and loading a savegame before you arrive at Nar Shaddaa. If it still doesn't work, you may need to start a new game.
Just on my defense, you propadly played it before the newest patch (2.3?) was released. Most of NS bugs were fixed in the newest version (T3 'down level', cutscene on Goto's Yacht with bounty hanters doesn't start and some other).
And, if it's fault of URC, I might tell you that there's new patch that should be up on filefront soon that fixs every single bug in this mod (finally people will be able to play it without problems )
zbyl2 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-28-2009, 03:34 PM   #4
Star Admiral
N7 Commando
 
Star Admiral's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Omega 4 Relay
Posts: 656
Current Game: Mass Effect 2
Folder extraordinaire Helpful! 
Sorry if I came across as demeaning your mod; I didn't intend that. I really enjoyed the stuff you restored, and if a bug-free version is going up soon, I'd love to give it a try.

- Star Admiral
Star Admiral is offline   you may: quote & reply,
Old 01-28-2009, 04:03 PM   #5
SheBear
Rookie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by zbyl2 View Post
Just on my defense, you propadly played it before the newest patch (2.3?) was released. Most of NS bugs were fixed in the newest version (T3 'down level', cutscene on Goto's Yacht with bounty hanters doesn't start and some other).
And, if it's fault of URC, I might tell you that there's new patch that should be up on filefront soon that fixs every single bug in this mod (finally people will be able to play it without problems )
I think I didn't have the 2.3 patch installed so I'll patch it and try it again, maybe my problem will be fixed.

edit: yep, installing 2.3 fixed it. thanks.
SheBear is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Slight problem with a mod

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:24 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.