lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Two Questions
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-06-2009, 05:19 PM   #1
ocho
Lurker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
Question Two Questions

Hi, im starting my first planet project for KOTOR and couldn't find two vital questions:

how can i add new doors in the right place and make them locked (unlockable)
&
how do i add a trigger to change the level in that doorframe?

Thanks
ocho is offline   you may: quote & reply,
Old 02-06-2009, 05:41 PM   #2
Canderis
Mercenary
 
Canderis's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Unknown
Posts: 2,503
Current Game: Skyrim
Veteran Modder Helpful! 
To lock a door you edit the .utd file and click the lockable option. To spawn them you get the co-ordanats like usual and rotate it using THIS tut. as for your 2nd question, Elaborate. What do you mean?




Canderis is offline   you may: quote & reply,
Old 02-07-2009, 09:07 AM   #3
ocho
Lurker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
how do i change where the level changes are (i only wish to use a fraction of the map
ocho is offline   you may: quote & reply,
Old 02-07-2009, 09:32 AM   #4
Canderis
Mercenary
 
Canderis's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Unknown
Posts: 2,503
Current Game: Skyrim
Veteran Modder Helpful! 
That would be linking. You set a trigger with a script that "warps" you to another module. Check the tut on frequently used script functions.




Canderis is offline   you may: quote & reply,
Old 02-10-2009, 02:25 PM   #5
Bosu
Lurker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by Canderis View Post
To lock a door you edit the .utd file and click the lockable option. To spawn them you get the co-ordanats like usual and rotate it using THIS tut. as for your 2nd question, Elaborate. What do you mean?
First sorry for my English.
If I have two doors with the same Tag, and I will click lockable option, this make all doors with this tag will be unlockable?
How to make only one door unlockable?
Bosu is offline   you may: quote & reply,
Old 02-10-2009, 02:35 PM   #6
Star Admiral
N7 Commando
 
Star Admiral's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Omega 4 Relay
Posts: 656
Current Game: Mass Effect 2
Folder extraordinaire Helpful! 
Couldn't you have each door have a different tag, one for locked and one for unlocked?

- Star Admiral
Star Admiral is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Two Questions

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:34 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.