lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: need help with KOTOR1
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-19-2009, 02:22 PM   #1
Geoff_318
Lurker
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
need help with KOTOR1

hi guys i have a really annoying issue.

when i go to dantooine and get the first map i go get in the ebon hawk and the screen goes black and will not do anything else. no other issues to report and i cant go any further in the game because of this issue

I have vista SP1 x32, q6600 at 3.2GHz. 4gb of ram at 800MHz.
directx 9 and 10.

i have put the game in xp sp2 compatability mode i have tried several of the suggestions on here and reinstalled KOTOR (i have BEST OF dvd) i have tried the new exe but it repeatedly asks me for cd 1 which i do not have anymore.

please help me out here guys
Geoff_318 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-19-2009, 02:35 PM   #2
Jae Onasi
Antiquis temporibus, nati tibi similes in rupibus ventosissimis exponebantur ad necem
 
Jae Onasi's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Aug 2005
Posts: 10,912
Current Game: Guild Wars 2, VtMB, TOR
Alderaan News Holopics contributor Helpful! LucasCast staff Veteran Fan Fic Author 
I would uninstall and re-install--I don't believe it should ask you for CD1 if you have the 'Best of' DVD.

Please see this thread (clicky) for information on how to post all your specs here besides the ones you have listed above. The forum gurus need that for diagnosing your problem. The info you have above isn't enough.


From MST3K's spoof of "Hercules Unchained"--heard as Roman medic soldiers carry off an unconscious Greek Hercules on a 1950's Army green canvas stretcher: "Hi, we're IX-I-I. Did somebody dial IX-I-I?"

Read The Adventures of Jolee Bindo and see the amazing Peep Surgery
Story WIP: The Dragonfighters
My blog: Confessions of a Geeky Mom--Latest post: Security Alerts!
Love Star Trek AND gaming? Check out Lotus Fleet.

Jae Onasi is offline   you may: quote & reply,
Old 05-20-2009, 02:54 PM   #3
Geoff_318
Lurker
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
hi here is the issue in more detial.

I have finished taris and now im on dantoonie doing the jedi training. i have saved juhani and found the star map. after the breifing from the council i run towards the ebon hawk and i get within entering distance i.e. 5-10foot and the screens goes black and i can do anything besides using alt+f4 to exit (or ctrl+alt+del)

this is a clean install from the best of DVD. version 1.3b. i am using vista sp1 32bit. i have done the fix that work but it has no affect i have done a new game. and it still happens male or female. i have spoken to securom and they say it have nothing to do with them. the .exe file that people have put links does not not work either and it asks for the cd disk 1 and refuses to accept my best of dvd.
Geoff_318 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > need help with KOTOR1

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:28 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.