lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problem. Capturing a Princess.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-14-2008, 09:17 AM   #1
.:Sam:.
Rookie
 
.:Sam:.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: United Kingdom
Posts: 73
Current Game: Final Fantasy XIII
Problem. Capturing a Princess.

On the level in which you must capture the Princess, I have a problem.
I play the level through and the Tantive will arrive. After Vader gives me permission I move my fleet out of the nebula and engage the rebels. I take out the Tantive's engines and use the tractor beam on it. As soon as the Tractor makes contact the Tantive, it will disappear, tere won't be a victory though, Instead the ships'll just flash every so often. I cleared out every hostile after this and still. Nothing.

Can somebody help, thank you.


.:Sam:. is offline   you may: quote & reply,
Old 06-14-2008, 06:37 PM   #2
lukeiamyourdad
Using Teletraan I
 
lukeiamyourdad's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Montréal, Québec, Canada
Posts: 8,274
LFN Staff Member 
This happens all the time? All I can suggest is to patch the game. If that's done, try-reinstalling the game and see if it changes something.


http://www.marioramos.ca/ -A friend of mine and an aspiring filmmaker.
lukeiamyourdad is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2008, 05:02 AM   #3
Meneog
Lurker
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
I have the same problem, it keeps flashing once the tractor beam hits Leia's ship. Game then slows down like mad, and there is no victory even with all Rebells dead for few hours.

Game is patched.
I'm using HP notebook Pavillion dv9780ew (Intel C2D @2,0Ghz, 2 GB RAM & GF8600M GS) with Windows Vista Home Premium and dx10.
After this bug occurs in the mission every save from this mission made after is corrupted, and causes the game to freeze while loading it.
Also it's the tractor beam in this mission only, since I had no problem when Moff Kalast used tractor beam on my ships nor when i use it on different ships in Capturing a Princess mission. Only ship that seems to trigger this is Leia's one.

Last edited by Meneog; 09-01-2008 at 05:33 AM.
Meneog is offline   you may: quote & reply,
Old 09-02-2008, 11:30 AM   #4
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
If you need some help, check out our Empireatwar.net website.

You can read this guide to help you in this mission.
  you may: quote & reply,
Old 09-02-2008, 02:12 PM   #5
Meneog
Lurker
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by DarthMaulUK View Post
If you need some help, check out our Empireatwar.net website.

You can read this guide to help you in this mission.
Well, i don't have any problems with tactic but with the bug that occurs during this mission on my computer. Flashing screen and game freeze is not caused by tactic but by hardware/software glitch i believe.
But thanks for any response at all.
Meneog is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2011, 01:50 AM   #6
ajd24
Lurker
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Has anyone found a fix for this bug? I am having issues with the same bug that was mentioned Meneog.
ajd24 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Problem. Capturing a Princess.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:50 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.