lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: mask model?!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-21-2009, 04:58 PM   #1
McTitan
Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 112
mask model?!

right, so I want to make my own mask but I don't know how to model one.

actually I DO know how to model but I don't know how to put it in game.. I don't think there is a tutorial for this so can anyone help me?

thanks
McTitan is offline   you may: quote & reply,
Old 06-21-2009, 05:11 PM   #2
Trench
Guy with Monocle
 
Trench's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Under a rock.
Posts: 1,638
Current Game: DX:HR, iKotOR
LF Jester 
First you take your mask model in Gmax or 3DSmax, then you import one of the game mask models. Place your new mask in a good position, delete the games mask model, then link your model to the Aurora base. After that you can export your model and rename it something like: i_mask_017

Trench is offline   you may: quote & reply,
Old 06-26-2009, 05:46 PM   #3
gsusfrk
Rookie
 
gsusfrk's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Waiting to stage an ambush
Posts: 40
Current Game: COD:WAW and KOTOR II
For putting any custom model in the game, I think this tutorial should do it for you. There's a companion tutorial there that will show you how to make the item a new one instead of overriding a stock one. Hope it goes well!


gsusfrk is offline   you may: quote & reply,
Old 06-27-2009, 05:20 AM   #4
Drunkside
Satanīs little helper
 
Drunkside's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: The land of snow and sorrow
Posts: 787
Do you have nwmax? If not, search for nwmax 7 or 0.7... Im not quite sure


Saivoīs New demo, A Cruel Northern Land is out! Listen to it on our mikseri.net bandpage.

http://www.mikseri.net/artists/?id=117610
Drunkside is offline   you may: quote & reply,
Old 06-27-2009, 02:16 PM   #5
McTitan
Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 112
Thanks everyone!
I will try all that and we will see what comes up.

edit: and I do have nwmax 0.7
McTitan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > mask model?!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:12 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.