lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: TSL: Dantooine Defend Khoonda
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-18-2009, 12:55 AM   #1
Shao_X
 
Shao_X's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, ON
Posts: 59
Thumbs down TSL: Dantooine Defend Khoonda

Hello everyone,

I have recently started playing KOTOR2:TSL again and I am in the area of Dantooine where the Khoonda defenses have been finalized and where I have to give the notification that we are prepared for the Battle of Khoonda. After speaking to Zherron and motivating the Khoonda Militia, however, the screen goes black. I can hear my character when he walks, I am able to switch weapons, and I can even still see the green menu cursor. If I pause the game, the pause box confirms the game is paused. While I can hear everything, access the menu and my map, I cannot see - everything is black.

Aside from the 1440x900 widescreen mod, a few saber overwrites, and a clonetrooper armor mod, there is nothing in my Overwrite folder that I believe could have caused this. I've tried removnig my overwrites to see if that would fix the problem but it crashes my game during the loading process.

Could the order I visited planets in affect this bug? If I were to start over and visit the planets in a different order, could it stop this bug?

I visited planets in the following sequence: Dxun, Nar Shaadaa, Onderon, Dantooine and it was here the error took place.

Has anyone else experienced a similar error? I'm running a GeForce 7950 GT. I hope someone can help!


Follow the virtues of your heart

Shao_X is offline   you may: quote & reply,
Old 09-18-2009, 12:57 PM   #2
Godric Volturi
Rookie
 
Godric Volturi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Dantooine
Posts: 234
Actually... I've had some problems with Clone Trooper mods, so it may actually be that. I remember when I was playing K1 my screen went black often... I took out all mods and reinstalled them. >.> It seemed like it was the Clone Trooper mod. So I cut it out and I was still having problems, so I had to fricken reinstall my game and then everything worked fine. So... I hope that this isn't the case with yours... if it is... then... I've gotta say, no more clone trooper mods for me... ever. >.<


Wants to post something epically amazing here... will work on that laterz.
Godric Volturi is offline   you may: quote & reply,
Old 09-18-2009, 01:56 PM   #3
Shao_X
 
Shao_X's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, ON
Posts: 59
The mod I use is Don Kain's Revenge of the Sith Clone Armors mod. This particular area of Khoonda has no clone troopers on the planet, so I'm not sure why that is an issue. Is that the clone mod you had?


Follow the virtues of your heart

Shao_X is offline   you may: quote & reply,
Old 09-18-2009, 09:20 PM   #4
Godric Volturi
Rookie
 
Godric Volturi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Dantooine
Posts: 234
Yeah, that is the clone trooper mod I had. >.> It may just be a conflict with another mod, perhaps.


Wants to post something epically amazing here... will work on that laterz.
Godric Volturi is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > TSL: Dantooine Defend Khoonda

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:40 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.