lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Loading a saved game??
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-04-2010, 01:03 AM   #1
stubbs83
Lurker
 
stubbs83's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Loading a saved game??

Hi all, I am new to this forum so this may seem like a silly question, but....

Whenever I open the game and go to load a saved game, it automatically takes me to my ship (where you change costume, modify saber etc). How do I get to my last auto-saved point? If I go to the nav-computer it takes me to the start of the level and I need to play the entire level again, even if i've already played through part of it.
stubbs83 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-05-2010, 08:32 PM   #2
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
Unfortunately, that is not an error. TFU like other games, does not allow you to start off from any particular point in a level. I remember hating this too, especially since a few of the levels can become rather long an drawn out.

Sorry pal, that's just the way things are. Welcome to LucasForums by the way!

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 01-07-2010, 08:34 PM   #3
stubbs83
Lurker
 
stubbs83's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Thanks LordOfTheFish. Good to know i'm not missing something.
stubbs83 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-07-2010, 10:26 PM   #4
LordOfTheFish
Senior Member
 
LordOfTheFish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 2,724
Current Game: Tomb Raider
Forum Veteran 
Yeah it really is quite annoying, but that's not the first game I've played with that feature. Your welcome though

LordOfTheFish is offline   you may: quote & reply,
Old 01-10-2010, 07:20 PM   #5
shinebox
Lurker
 
Join Date: Jan 2010
Location: Seattle
Posts: 4
Anyone else have trouble with the save files becoming corrupted and the game won't load. Game loads but is never able to pull up the menu items (new, load game) because it looks like its still trying to determine if you have any saved games and its not able to. Just the five/three dots of the "progress bar" sit there pulsing.
shinebox is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Force Unleashed > General > Troubleshooting > Loading a saved game??

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:16 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.