lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Clone Commandant vs Clone Commando
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-15-2010, 09:26 AM   #1
RyuzakiL.Lawliet
Rookie
 
RyuzakiL.Lawliet's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 35
Current Game: Republic Commando
Clone Commandant vs Clone Commando

Hi dear members of Lucasforums.com

I'm Prodigy(or Ryuzaki) and i'm here to present my first multiplayer mod.

I change the clonecommando into clonetrooper and trandoshans into clonecommando.

For the moment i don't have change the trandoshans hudarms and i don't change the trandoshans voices cause i don't know how to do it.

If you want this mod you can download it here: http://www.filefront.com/16091487/Clone

The mod files are in the mod document and the originals files are are in the 'fichier originaux' document.

I add dc-17 for the two teams and flashbangs . In Clonetrooper team, there are: Deviss,Bly,Rex,Gree and Thire and in clonecommando team there are: Kettch,38,Darman,Tracyn and Niner.

Screenies:

Deviss



Gree



Rex



Darman



Kettch



Hope you appreciate

PS:Sorry if i did some mistakes but i'm french X).
RyuzakiL.Lawliet is offline   you may: quote & reply,
Old 04-15-2010, 08:34 PM   #2
N-5/Prudii
Rookie
 
N-5/Prudii's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: The Mojave Wasteland!
Posts: 220
Current Game: New Vegas
Woah, Nice skins! Gree is my favorite!
N-5/Prudii is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2010, 07:31 AM   #3
Mandalorian Mercenary
Rookie
 
Mandalorian Mercenary's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Lusby, MD
Posts: 226
I'm glad someone finally utilized that Boss skin vod, it's a shame LA didn't put it into RC. Would anyone be interested in downloading a mod I could make that would make you Sev, and include Boss in the rest of Delta Squad?




"If at first you don't succeed, hire a mercenary to do the job for you. At least they'll get it done right."
Mandalorian Mercenary is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2010, 10:47 AM   #4
frazscotland
Rookie
 
frazscotland's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 204
RYU hey man speak to me on the xfire i tel you how to change the trando hudarms AND the voices. hehe
Its not so easy and take time to do but for everyone else i tell you how to change the header in CUSTOMISE it say commando and trandoshan.
In ACTORCLASSBROWSER untik placeableclases box goto MENU ,MENUBASE MENUTEMPLATE , MENUTEMPLATETITLED ,MENUTEMPLATETITLEDB,MENUTEMPLATETITLEDBA,MenuCust omiseCharacter,DefaultProperties, HIDDEN scroll down you will see
cCloneName , cTrandoName Here in the cell you can type in Clone Trooper or Commando or whatever you have changed the mesh to.

Last edited by frazscotland; 04-16-2010 at 10:54 AM.
frazscotland is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RepublicCommando.Net > General Discussion > Design Schematics > Clone Commandant vs Clone Commando

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:38 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.