lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Multiplayer Issue
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-04-2010, 07:55 PM   #1
Darth_Katarn
Rookie
 
Darth_Katarn's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Coruscant
Posts: 60
Current Game: Jedi Academy
Multiplayer Issue

Hi my name is Darth_Katarn and i just joined and i was wanting to know if anyone could help me with an issue.

when I start up a multiplayer gae everything is fine but then I click join a game and it wont bring up any server names that I can join.It never has worked.I found out about that patch i think its called JediAcademy1.01.exe (i dont know) can someone please help me.I really want to join a server but it wont show any names if someone could help me then that would be great




Darth_katarn
Darth_Katarn is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2010, 03:13 AM   #2
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,700
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
Did you set it to search Internet and not local servers? Are you running a firewall?

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2010, 03:55 PM   #3
Darth_Katarn
Rookie
 
Darth_Katarn's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Coruscant
Posts: 60
Current Game: Jedi Academy
i dont know anything about firewalls but i know that its searching the internet
Darth_Katarn is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2010, 01:35 AM   #4
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,700
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
You clicked Get New List?

If that doesn't work with it set to internet, you probably have a firewall interfering with the game. This will either be on your computer (like windows firewall) or a router that you connect to to get internet.

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2010, 01:37 AM   #5
Darth_Katarn
Rookie
 
Darth_Katarn's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Coruscant
Posts: 60
Current Game: Jedi Academy
ok can you tell me how to get rid of the firewall
Darth_Katarn is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2010, 05:01 PM   #6
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,700
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
That depends on what version of Windows you are running.

try this ( http://windows.microsoft.com/en-us/w...ndows-Firewall ) and if not that, look around microsoft's site a bit.

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2010, 10:50 PM   #7
Darth_Katarn
Rookie
 
Darth_Katarn's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Coruscant
Posts: 60
Current Game: Jedi Academy
i can now get on servers but i cannot move it says connection interrupted
Darth_Katarn is offline   you may: quote & reply,
Old 06-07-2010, 12:45 AM   #8
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,700
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
what kind of internet connection do you have? what are your pings? you can see them listed in the server list, you want to connect to one with a low ping (under 100ms). you can also see them ingame by pressing tab and looking at it on the line with your name.

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Multiplayer Issue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:27 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.