lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Cannot Equip Armor
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-12-2010, 01:56 PM   #1
staysane
Lurker
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Cannot Equip Armor

Has anyone had this problem in KOTOR 2?
I put this mando armor on Atton (mod) and soon after I tried changing armor but it won't let me remove or add anything else.
I then tried everything I could think of. Including: uninstalling the mod, taking out ALL the mods and even tried editing Attons NPC to a wookie with KSE (save game editor) but still nothing has worked.

Any ideas?
staysane is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2010, 06:53 PM   #2
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Why would changing him to a wookiee help? They can't even wear armor.

My advice would be to uninstall the mod, delete the save that you altered with KSE because it is most likely corrupted and go back to an earlier save from before you ever installed the mod. I would also forget about that particular mod.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2010, 07:33 PM   #3
staysane
Lurker
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Haha well I thought by changing him into a wookie it would get rid of the armor because like you said, wookies can't wear armor.
Yeah I just had to start an earlier saved game.
I then tried using KSE to change him into mandalore and it did the exact same problem so it must be that armor.
staysane is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2010, 07:39 PM   #4
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Messing with appearances is a tricky business, and there seem to be very few mods that can actually get it right.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > Cannot Equip Armor

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:57 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.