lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: driver issues with JA/JO
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-20-2010, 02:18 PM   #1
Navrez
Rookie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 10
driver issues with JA/JO

i have ati hd radeon 4870 with the newest drivers installed , i think this actualy gives the problems with my graphics on both games i have sound but (i have grey screen with yellow menu thingies) does anyone know how to fix this thx in advance
Navrez is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2010, 12:31 AM   #2
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,698
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
sounds like you're missing textures, this isn't any sort of pirated version is it? did it work properly before a driver update? if so, have you tried this?

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2010, 05:12 AM   #3
Navrez
Rookie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 10
Quote:
Originally Posted by acdcfanbill View Post
sounds like you're missing textures, this isn't any sort of pirated version is it? did it work properly before a driver update? if so, have you tried this?
i bought the games trew steam i had installed older drivers in the past the games work perfect than , but my bfbc2 is messedup with the older drivers installed i allrdy downloaded the atioglxx file and copied it to my gamedata , but i can try what you suggest thx
Navrez is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2010, 07:38 PM   #4
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,698
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
hrm, well, you could always try the old standby of re-installing, or re-downloading from steam in this case. also, there might be people on the steam forums who have already run into this problem too, have you asked there?

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 08-23-2010, 12:01 PM   #5
Navrez
Rookie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 10
i did deleted all files of JA and JO and reinstalled it i also did everything that was mentioned in the link you sended me , but nothing changed . i can also not register at the steam forums for some reason :s
Navrez is offline   you may: quote & reply,
Old 09-27-2010, 02:13 AM   #6
XarKahn
Lurker
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
I have this problem also. Both for JA and JO on legitimate CDs I have purchased in game stores.

JA is it's own game, and JO comes from the Best of Star Wars 5 game CD set.

I am running Windows 7, 2GB RAM, 256MB nVidia GeForce 7600GT, all with the latest drivers. I installed DirectX that came with both CDs. My gfx card will only allow me to go to DirectX9.0c. I have installed the DirectX9.0c redist pack.

I have tried running the game as admin, with every other available setting. Both MP and SP.

I used to play JA and JO on this exact machine before the Win 7 update.

I have re-installed countless times, nothing changes.

I think I may have to down-grade my GFX drivers, but I can't remember which was the one that worked. I will try it however as this is the only thing I can think of that is wrong.

If anyone has any other ideas, please help.

EDIT: Well,teh Roll-back didn't work either. There has to be some kind of configuration setup malfunction here, right?

Last edited by XarKahn; 09-27-2010 at 07:03 AM.
XarKahn is offline   you may: quote & reply,
Old 10-06-2010, 04:03 AM   #7
XarKahn
Lurker
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Solution found. Well, at least it worked for me.

Uninstall "SciTech GLDirect".

Voila.

I figured it out when I loaded my XP partition and installed JA and JO and they ran fine. I changed my resolution once and the next tie I restarted the game i got a "VM_create on UI failed" error (or something similar) I downloaded GLDirect, to fic the problem, and started the game and got the white screen problem I had with Windows 7. I uninstalled the program and both JA and JO went back to working fine. I switched back to Windows 7 and tried it, and awesome results. Happy man here.
XarKahn is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > driver issues with JA/JO

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:59 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.