lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problem to get start JA under Win 7 64 bit and ATi video card.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-26-2010, 08:40 AM   #1
Skyfighter
Lurker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
Problem to get start JA under Win 7 64 bit and ATi video card.

Hello!
I installed JA on my new PC, but I have a problem to start the game. It start to load the game, JA splash screen is appear and stop here. Then a message appears that can not continue. I tried everything what is described in "Crash Fix For Catalyst 10.5+" . I tried even with older driver - Catalyst v. 9.11, but nothing has not changes. Is anyone have idea how to fix this ?
P.S . My OS is Win 7 Ultimate 64 bit, video card is Gigabyte HD5770.
Skyfighter is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2010, 10:49 AM   #2
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,698
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
Have you tried compatibility options on the .exe? running as admin?

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 11-27-2010, 05:14 AM   #3
Skyfighter
Lurker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by acdcfanbill View Post
Have you tried compatibility options on the .exe? running as admin?
Yes. I run JA in compatibility mode for Win XP SP2, SP3 and i tick "Disable destop composition" . I run JA as admin. No change.
Skyfighter is offline   you may: quote & reply,
Old 11-27-2010, 07:16 AM   #4
Skyfighter
Lurker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
Yeeee, I fix this problem successfully ! It work!
I use Godfahter`s method who he post in LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help

Quote:
Originally Posted by g0dFather View Post
My kids love this game so I had to figure out a fix. Existing fixes that others posted weren't working. Thanks to all the existing suggestions I found on several sites, plus four hours of trial and error, I was able to figure it out!

1. Go to the GLDirect page on SourceForge. Download gldirect5_opensource.zip.

2. Extract the contents. Go to the gldirect5\bin\release folder.

3. Copy opengl32.dll to your GameData folder.

4. Play the game!!

Tested on Windows XP x86 with a Radeon HD 3850 AGP running Catalyst 10.11 drivers...Success!!
Tested on Windows 7 x64 with a Radeon HD 4870 PCIe running Catalyst 10.11 drivers...Success!!

Enjoy!
Skyfighter is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Problem to get start JA under Win 7 64 bit and ATi video card.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:26 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.