lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Crash at launch
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-21-2010, 11:09 AM   #1
Kazer Tazer
Lurker
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Crash at launch

Hello.

I bought Republic Commando yesterday during the Steam sale, but every time I launch it, it crashes.

I've already tried reinstalling it a few times, but it didn't do anything.

Here are my specs:
Windows 7 64-bit
Intel Core i5 CPU M 450 @
2.40GHz
6.00 GB of RAM

Anyone have any ideas?
Kazer Tazer is offline   you may: quote & reply,
Old 12-21-2010, 09:42 PM   #2
HockeyGoalie35
The New Leader
 
HockeyGoalie35's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Connecticut, U.S.A.
Posts: 553
Current Game: DJ Starscream
Veteran Modder Folder extraordinaire Helpful! 
try running as Admin.
(rightclick, run as admin)

or go to the .exe and right click it, go to properties.
then to compatability, and have it compatible for windows xp SP3




Quote:
Originally Posted by HockeyGoalie35 View Post
I wish I had some Combustable Lemons.

Quote:
Originally Posted by =purifier View Post
Granted, but you accidently get blown up with that lemony smell and the
Pine-Sol woman appears out of nowhere and says: "That's the power of Pine-Sol, baby. "
HockeyGoalie35 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-22-2010, 11:28 AM   #3
Kazer Tazer
Lurker
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Already tried both of those suggestions to no avail.
Kazer Tazer is offline   you may: quote & reply,
Old 12-22-2010, 12:58 PM   #4
N-5/Prudii
Rookie
 
N-5/Prudii's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: The Mojave Wasteland!
Posts: 220
Current Game: New Vegas
Did you try re-downloading the game from steam? You could have gotten a corrupt download.



Show spoiler
N-5/Prudii is offline   you may: quote & reply,
Old 12-23-2010, 04:49 AM   #5
RC-3556
Rookie
 
RC-3556's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Bucks, England
Posts: 96
Current Game: Fallout New Vegas
Mines dloaing at the moment, and ive got almost the same specs as you, so if mine works then it must be the download.

RC-3556 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-23-2010, 06:26 AM   #6
HockeyGoalie35
The New Leader
 
HockeyGoalie35's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Connecticut, U.S.A.
Posts: 553
Current Game: DJ Starscream
Veteran Modder Folder extraordinaire Helpful! 
Yeah, every once and a while i get a corrupt dload.




Quote:
Originally Posted by HockeyGoalie35 View Post
I wish I had some Combustable Lemons.

Quote:
Originally Posted by =purifier View Post
Granted, but you accidently get blown up with that lemony smell and the
Pine-Sol woman appears out of nowhere and says: "That's the power of Pine-Sol, baby. "
HockeyGoalie35 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-23-2010, 10:45 AM   #7
RC-3556
Rookie
 
RC-3556's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Bucks, England
Posts: 96
Current Game: Fallout New Vegas
nope, mines fine. A-okay

RC-3556 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-23-2010, 12:13 PM   #8
Kazer Tazer
Lurker
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Nope.
Not the download.
Kazer Tazer is offline   you may: quote & reply,
Old 12-24-2010, 12:46 PM   #9
HockeyGoalie35
The New Leader
 
HockeyGoalie35's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Connecticut, U.S.A.
Posts: 553
Current Game: DJ Starscream
Veteran Modder Folder extraordinaire Helpful! 
hmm whats your graphics card?




Quote:
Originally Posted by HockeyGoalie35 View Post
I wish I had some Combustable Lemons.

Quote:
Originally Posted by =purifier View Post
Granted, but you accidently get blown up with that lemony smell and the
Pine-Sol woman appears out of nowhere and says: "That's the power of Pine-Sol, baby. "
HockeyGoalie35 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-25-2010, 01:05 AM   #10
Kazer Tazer
Lurker
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by HockeyGoalie35 View Post
hmm whats your graphics card?
ATI Mobility Radeon HD 5470
Kazer Tazer is offline   you may: quote & reply,
Old 12-25-2010, 05:58 AM   #11
RC-3556
Rookie
 
RC-3556's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Bucks, England
Posts: 96
Current Game: Fallout New Vegas
Have you installed this patch? http://www.fileplanet.com/152051/150...do-Patch-v1.00 Well I know RC wont run on the low end ATi's but it should work on 4xxx and 5xxx

RC-3556 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RepublicCommando.Net > General Discussion > Squad Tech Support > Crash at launch

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:24 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.