lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: The Tatooine Job Office
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-06-2011, 06:36 AM   #41
Slstoev
Rookie
 
Slstoev's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: The Forest...
Posts: 220
Current Game: TF2, Minecraft
Will I have to replay Tatooine?

Edit: Can you provide a link until TJ uploads to DS?


I am back.

Last edited by Slstoev; 05-06-2011 at 07:46 AM.
Slstoev is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2011, 11:02 AM   #42
TimBob12
I'm in space!
 
TimBob12's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Dantooine
Posts: 515
Current Game: Mass Effect 2!
Helpful! 
Possibly although i don't think so and the patch isn't done yet.


Hey
TimBob12 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2011, 11:17 AM   #43
Slstoev
Rookie
 
Slstoev's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: The Forest...
Posts: 220
Current Game: TF2, Minecraft
To which question?


I am back.
Slstoev is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2011, 11:33 AM   #44
TimBob12
I'm in space!
 
TimBob12's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Dantooine
Posts: 515
Current Game: Mass Effect 2!
Helpful! 
Patch done

http://www.gamefront.com/files/20306...office_bos.zip

I don't think you'll have to replay tatooine. just ask if you have any problems


Hey
TimBob12 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2011, 11:40 PM   #45
Slstoev
Rookie
 
Slstoev's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: The Forest...
Posts: 220
Current Game: TF2, Minecraft
I know this is the patch for BOSSR but will it help me fix the bug I have?


I am back.
Slstoev is offline   you may: quote & reply,
Old 05-07-2011, 02:38 PM   #46
TimBob12
I'm in space!
 
TimBob12's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Dantooine
Posts: 515
Current Game: Mass Effect 2!
Helpful! 
I don't think so, what other mods do you have installed as I cannot find anything that should create the error you have specified.


Hey
TimBob12 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2011, 02:06 PM   #47
Knight_Revan_17
Rookie
 
Knight_Revan_17's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 18
Quote:
Originally Posted by Slstoev View Post
I seem to have a bug in which Bastila's mum Helena disappears and I can't continue the quest. The only 2 mods I use that modify Tatooine is some meaningful way are your mod and Recruitable Kay but in the thread Inyri says it's a completely unrelated mod problem.

At first while I was beta testing I said that this particular bug maybe a problem and I wondered if you took it in account. Anyways is there a way to progress the quest?
I've reinstalled KotOR and I'm having the same problem where Bastila's mom isn't in the Cantina. This is the only mod I have that changes Tatooine in any way.


"You know, this has the bacony stink of Canada all over it."
-Mike Nelson: MST3K Season 9, Episode 10: The Final Sacrifice.-
Knight_Revan_17 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-24-2011, 02:48 AM   #48
Karstedt
Rookie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 28
In the script k_ptat17ab_enter you execute script k_ptat17ab_enter_old, but I cannot find this script. I'm assuming it's the original ptat17ab script. I have no idea if this is causing a problem or not, I just noticed it because I was trying to make your mod work with another one (Jabba's Palace) using that script.
Karstedt is offline   you may: quote & reply,
Old 07-24-2011, 04:11 AM   #49
TimBob12
I'm in space!
 
TimBob12's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Dantooine
Posts: 515
Current Game: Mass Effect 2!
Helpful! 
Wow, ^^^^^^ makes me feel real stupid.

You can fix it yourself now by extracting

k_ptat17ab_enter

and renaming it to

k_ptat17ab_enter_old

Although I will have a new version of the office up at Deadly Stream later today.


Hey
TimBob12 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-24-2011, 02:09 PM   #50
SITH LORD 872
Junior Member
 
SITH LORD 872's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Coruscant
Posts: 255
Current Game: KOTOR 1
I'm on my second play through, and now the Rodian doesn't show up, Am i doing something wrong, or am i using too many mods at once?


SITH LORD 872 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-11-2012, 04:49 PM   #51
Bonedragon Jedi
Rookie
 
Bonedragon Jedi's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Northern California
Posts: 35
Current Game: KOTOR 1, Mass Effect 2
same issue

Quote:
Originally Posted by Slstoev View Post
I seem to have a bug in which Bastila's mum Helena disappears and I can't continue the quest. The only 2 mods I use that modify Tatooine is some meaningful way are your mod and Recruitable Kay but in the thread Inyri says it's a completely unrelated mod problem.

At first while I was beta testing I said that this particular bug maybe a problem and I wondered if you took it in account. Anyways is there a way to progress the quest?
I've got the same issue as well as Griff being missing.
Bonedragon Jedi is offline   you may: quote & reply,
Old 03-18-2012, 01:44 PM   #52
Christos K
Forumite
 
Christos K's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 744
I am now having the problem where Bastila's mother does not show up.
I tried doing a manual install of everything except the Global files (.2da and .jrl)
And the Shady Rodian still shows up on Korriban.
Griff was also missing.


"It's the one that says Bad Mother ****er." - Jules Winnfield... Describing his wallet, Pulp Fiction.

Last edited by Christos K; 03-18-2012 at 03:10 PM.
Christos K is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Taris Upper City Emporium > The Tatooine Job Office

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:45 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.