lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: TSL Dxun crash, please help
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-27-2011, 05:07 AM   #1
Arksel
Lurker
 
Arksel's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 5
TSL Dxun crash, please help

The thing is that I'm playing TSL in a very joyful way, then i get to Dxun inside the Sith Tumb (by the way in the party I have Atton, Visas and Mandalore), entering the tumb, no problem, inside the tumb no problem, I reach the Acient computer that opens the big door in the middle, I get to that door, I see a couple of sith troopers (after opening the door), and when I'm about to reach them the game Crashes. So i think it's the override folder, I move it from the main folder to the desktop, I start the game, I reach the same spot and then it crashes again, so I try everything in my understanding (remove sound, remove movies, setting graphic options to the lowest, even adding disable vertex object in the .ini file) and the crash continues.

Please, help me the only mod that wasn´t in the override folder was TSL Restored Content Mod (1.6).
Arksel is offline   you may: quote & reply,
Old 03-27-2011, 02:43 PM   #2
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Without doing an area transition, emptying the override folder won't accomplish anything. Try going back outside and re-entering the tomb.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2011, 12:30 AM   #3
Arksel
Lurker
 
Arksel's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 5
I'm afraid to say that it keeps crashing in the same place, even after exiting and reentering the tomb
Arksel is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2011, 08:30 AM   #4
newbiemodder
Gentleman Modder
 
newbiemodder's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Chicago
Posts: 701
Veteran Modder 
I searched the forums...the only thing I found that may help is if did you not download the patch...see this thread

http://www.lucasforums.com/showthrea...reezing+points


Who's more foolish, the fool or the fool that follows?

Just exactly what is a head-piece to the Staff of Ra?

http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=206819

http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=206541

http://www.lucasforums.com/showthrea...t=newbiemodder
newbiemodder is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2011, 06:26 PM   #5
SITH LORD 872
Junior Member
 
SITH LORD 872's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Coruscant
Posts: 255
Current Game: KOTOR 1
I have had this happen before and when it kept doing it, I simply started where i left off with a different party member considering to make the story come together you need certain party members with you at different points in the game, I have a page bookmarked that tells me who i have to have, Cause i love having all my members as Jedi. But to get the full effect of the game it is wise to change party members!!
SITH LORD 872 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2011, 08:36 PM   #6
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Quote:
Originally Posted by newbiemodder View Post
I searched the forums...the only thing I found that may help is if did you not download the patch...see this thread

http://www.lucasforums.com/showthrea...reezing+points
Hm. I wonder if the OP's game is patched.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2011, 08:51 PM   #7
newbiemodder
Gentleman Modder
 
newbiemodder's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Chicago
Posts: 701
Veteran Modder 
Quote:
(by the way in the party I have Atton, Visas and Mandalore),

Quote:
Originally Posted by SITH LORD 872 View Post
I have had this happen before and when it kept doing it, I simply started where i left off with a different party member considering to make the story come together you need certain party members with you at different points in the game, I have a page bookmarked that tells me who i have to have, Cause i love having all my members as Jedi. But to get the full effect of the game it is wise to change party members!!
Doesn't Mandalore go back to Onderon with you? It's been awhile since I played it thru.


Who's more foolish, the fool or the fool that follows?

Just exactly what is a head-piece to the Staff of Ra?

http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=206819

http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=206541

http://www.lucasforums.com/showthrea...t=newbiemodder
newbiemodder is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2011, 08:57 PM   #8
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Nope. Kreia does.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2011, 09:04 PM   #9
SITH LORD 872
Junior Member
 
SITH LORD 872's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Coruscant
Posts: 255
Current Game: KOTOR 1
That is correct, Kreia tries to have as much influence over you, She is one of the main characters in the game!!
SITH LORD 872 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2011, 11:11 PM   #10
Arksel
Lurker
 
Arksel's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 5
regarding evil q and newbiemodder, my game wasn't patched, but maybe one of the mods that was installed with tsl patcher included the holowan plugin, besides i look in other forums and I found in a post that a player had problems in the storyline (dialogs breaking up) sending mandalore and visas.
Arksel is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2011, 01:10 PM   #11
SITH LORD 872
Junior Member
 
SITH LORD 872's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Coruscant
Posts: 255
Current Game: KOTOR 1
Quote:
Originally Posted by Arksel View Post
regarding evil q and newbiemodder, my game wasn't patched, but maybe one of the mods that was installed with tsl patcher included the holowan plugin, besides i look in other forums and I found in a post that a player had problems in the storyline (dialogs breaking up) sending mandalore and visas.

I see your point, That's why i really read into the mod before adding, I have had Mods clash with others!!


SITH LORD 872 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2011, 04:26 PM   #12
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Quote:
Originally Posted by Arksel View Post
regarding evil q and newbiemodder, my game wasn't patched, but maybe one of the mods that was installed with tsl patcher included the holowan plugin, besides i look in other forums and I found in a post that a player had problems in the storyline (dialogs breaking up) sending mandalore and visas.
The game has to be patched before installing anything as extensive as TSLRCM, or any other mod, for that matter. All of them are meant to work with a patched game. I honestly can't believe that you got as far as you did before encountering a major problem.

You're just going to have copy your savegames to another folder, reinstall the game and patch it, and install TSLRCM. Then move your savegames into the saves folder and see if you can progress from there.

Always patch your game.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2011, 04:41 PM   #13
.:Lord Revan:.
Junior Member
 
.:Lord Revan:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Somewhere :D
Posts: 413
Current Game: MW3
If the above doesn't work, I would try emptying your override folder cause you might have a mod conflict (I have had this problem, just not on the same mission) and then see if the mission works. If it does the reenter each mod, one at a time. Hope this helps.
.:Lord Revan:. is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2011, 09:14 PM   #14
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
He's already tried that.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 03-30-2011, 10:23 AM   #15
SITH LORD 872
Junior Member
 
SITH LORD 872's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Coruscant
Posts: 255
Current Game: KOTOR 1
Sounds like his mods are clashing with others, This happened to me on Taris, Cause i used the Fett style Mandolorian skins but had other mods as well, When i entered the cut scene the game crashed because Canderous did not exist, So i deleted my over ride folder, Put a few mods in left others out and it worked!!


SITH LORD 872 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-31-2011, 06:58 PM   #16
Arksel
Lurker
 
Arksel's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 5
Well, it didn´t work. I made a clan install, patched the game, then installed TSLRCM, i loaded the save and it keeps crashing. After that, I thought that the party that I chose could be cause, but I was wrong, and kept crashing in the same place.

PS. in the readme file of TSLRCM explained that i have to start a new game or load a
game before entering for the first time in the ebon hawk or my game might break
Arksel is offline   you may: quote & reply,
Old 03-31-2011, 10:22 PM   #17
SITH LORD 872
Junior Member
 
SITH LORD 872's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Coruscant
Posts: 255
Current Game: KOTOR 1
I had another idea for you, The next time this happens open your game folder where the override is in, Instead of deleting the folder click your mouse and drag your override folder to your desktop, Then leave the folder out, Start your game where you left off ,and see if it takes care of your problem, Then you will know it may be one of the mods you have!!


SITH LORD 872 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-31-2011, 10:36 PM   #18
Arksel
Lurker
 
Arksel's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 5
It was the first thing I did when my game crashed.
Arksel is offline   you may: quote & reply,
Old 04-01-2011, 11:32 AM   #19
SITH LORD 872
Junior Member
 
SITH LORD 872's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Coruscant
Posts: 255
Current Game: KOTOR 1
Quote:
Originally Posted by Arksel View Post
It was the first thing I did when my game crashed.
How often do you update your PC?


SITH LORD 872 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > TSL Dxun crash, please help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:06 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.