lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: No Sound!!!!!!!!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-09-2011, 09:11 AM   #1
Extradaemon
Lurker
 
Join Date: May 2011
Posts: 4
Exclamation No Sound!!!!!!!!!

i have windows 7 windows 7 and when i play forces of corruption i have no sound.
Extradaemon is offline   you may: quote & reply,
Old 05-09-2011, 04:26 PM   #2
Extradaemon
Lurker
 
Join Date: May 2011
Posts: 4
wow turns out i forgot to turn on my speakers..................... i am sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooo retarded
Extradaemon is offline   you may: quote & reply,
Old 05-09-2011, 08:54 PM   #3
Zeaband
Rookie
 
Zeaband's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 20
Don't worry, as it turns out, we all face those life changing road blocks that are common in every day life, called, every day life.
Zeaband is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Forces of Corruption > No Sound!!!!!!!!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:13 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.