lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: where you start
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-23-2011, 10:08 AM   #1
iamyourdad
Rookie
 
iamyourdad's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: in a starship
Posts: 66
Current Game: KOTOR 2 TSL
where you start

is there way to change where you start in tsl so you don't have to start in the same place when you start a new game?


Iamyourdad has been killed by Darth Real Life...

Last edited by iamyourdad; 07-23-2011 at 11:03 AM.
iamyourdad is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2011, 10:41 AM   #2
TimBob12
I'm in space!
 
TimBob12's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Dantooine
Posts: 515
Current Game: Mass Effect 2!
Helpful! 
You can start in a custom module by renaming it to the same as the starting module and deletiing the old one. If you want to change starting position in module then there is a tut for it.


Hey
TimBob12 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2011, 10:48 AM   #3
Fastmaniac
Rookie
 
Fastmaniac's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Germany
Posts: 164
Current Game: SR IV
Well, If you want to keep the old game without deleting content the easiest way will be to open the dialog at the beginning (m01aa_c01.dlg) and insert a script that will warp the PC to another module/waypoint/other coordinates.
Fastmaniac is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2011, 10:55 AM   #4
iamyourdad
Rookie
 
iamyourdad's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: in a starship
Posts: 66
Current Game: KOTOR 2 TSL
where in kotor tool is the file?


Iamyourdad has been killed by Darth Real Life...
iamyourdad is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2011, 11:01 AM   #5
darthtyren
Rookie
 
darthtyren's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Kotor Tool folder
Posts: 144
RIMs > Modules > end_m01aa_s.rim > Dialog > bottom of list


Good with dialogues and getting better
Working on Scripting and Module Editing/Re-skinning
Started work on Modeling New Areas
darthtyren is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2011, 11:03 AM   #6
iamyourdad
Rookie
 
iamyourdad's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: in a starship
Posts: 66
Current Game: KOTOR 2 TSL
in tsl?


Iamyourdad has been killed by Darth Real Life...
iamyourdad is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2011, 11:33 AM   #7
darthtyren
Rookie
 
darthtyren's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Kotor Tool folder
Posts: 144
Well, it would have a different name. I don't know it, though. I looked through the first module and I couldn't find it.


Good with dialogues and getting better
Working on Scripting and Module Editing/Re-skinning
Started work on Modeling New Areas
darthtyren is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2011, 12:29 PM   #8
Fastmaniac
Rookie
 
Fastmaniac's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Germany
Posts: 164
Current Game: SR IV
Sorry, haven't thought of TSL...

The Name of the file is intro.dlg located in ERFs -> Modules -> 001EBO_dlg.erf -> I
Fastmaniac is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > where you start

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:51 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.