lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: ???
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-25-2011, 04:44 PM   #1
iamyourdad
Rookie
 
iamyourdad's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: in a starship
Posts: 66
Current Game: KOTOR 2 TSL
???

ok i was trying to change what the droid says on dantooine-i can not render assistance citizen move along to something better i got the droid tlk file out with erf editor changed it saved it but the droid still says i can not render assistance citizen move along?


Iamyourdad has been killed by Darth Real Life...
iamyourdad is offline   you may: quote & reply,
Old 08-25-2011, 06:12 PM   #2
Snard
Rookie
 
Snard's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Pickerington, OH
Posts: 214
Current Game: KotOR II
Well first: You need to use a dialogue editor to change the subtitles. The editor in Kotor Tool doesn't work I believe. You can find a working one here.

Secondly, if you're trying to do what i think you're doing(make the droid actually voice something else), then you really need to learn how audio recording's work. You cannot make anyone say something different.

Please try to think things through before you post a thread about it.

Snard is offline   you may: quote & reply,
Old 08-25-2011, 10:09 PM   #3
kolthor7
Rookie
 
kolthor7's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 15
Quote:
Originally Posted by iamyourdad View Post
ok i was trying to change what the droid says on dantooine-i can not render assistance citizen move along to something better i got the droid tlk file out with erf editor changed it saved it but the droid still says i can not render assistance citizen move along?
i figured it out dude, you have to save as in somwhere like desktop then overwrite it.
kolthor7 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-25-2011, 11:34 PM   #4
Snard
Rookie
 
Snard's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Pickerington, OH
Posts: 214
Current Game: KotOR II
Quote:
Originally Posted by kolthor7 View Post
i figured it out dude, you have to save as in somwhere like desktop then overwrite it.
You have no idea what you're talking about. That didn't even make sense. If you actually know how to do it then explain with detail.

Snard is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > ???

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:13 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.