lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: NWmax for 3dsMax 2010 problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-16-2009, 12:21 PM   #1
newbiemodder
Gentleman Modder
 
newbiemodder's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Chicago
Posts: 706
Veteran Modder 
NWmax for 3dsMax 2010 problem

I decided to tryout 3dsmax for the heck of it..and downloaded the free 30 day trial. I cannot though get nwmax to work. I downloaded it put it in the scripts folder of 3dsmax. I put the autonwmax file in the scripts/startup folder. When i start 3dsmax though I get an runtime error that 'nwmax/nwmax.ms' file could not be opened. Help.
newbiemodder is offline   you may: quote & reply,
Old 12-16-2009, 02:24 PM   #2
Quanon
Senior Member
 
Quanon's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Lost in my own unconsiciousens
Posts: 2,599
Forum Veteran Veteran Modder Helpful! 
Oh, thats odd? I'm using Max 2010 and Gmax without trouble.
Any idea what version of Gmax you downloaded?

I got 0.8 b60


TIQUILAAAAAAAA
Quanon is offline   you may: quote & reply,
Old 12-16-2009, 02:29 PM   #3
newbiemodder
Gentleman Modder
 
newbiemodder's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Chicago
Posts: 706
Veteran Modder 
The one I found is 3ds6_v0_8 from a NeverWinter vault
newbiemodder is offline   you may: quote & reply,
Old 12-16-2009, 03:34 PM   #4
Quanon
Senior Member
 
Quanon's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Lost in my own unconsiciousens
Posts: 2,599
Forum Veteran Veteran Modder Helpful! 
Hmmm, its weird though... Tried to re download? Or just paste in again the NWmax folder into the Scripts folder.

Could be a glitch that happened.

If things don't work out, here's a download linky to my version:http://www.mediafire.com/?mwgq1vqz4iz


TIQUILAAAAAAAA
Quanon is offline   you may: quote & reply,
Old 12-18-2009, 08:41 AM   #5
disbeliever
Junior Member
 
disbeliever's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Maryland
Posts: 335
Helpful! 
I also am running max 2010 with NWN and no issues
disbeliever is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2011, 12:54 AM   #6
SomthingMachine
Rookie
 
SomthingMachine's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: AR
Posts: 14
You need to make sure that each part of the script is put into the proper folders. the Nwmax folder needs to go in the scripts folder the stuff in the startup folder needs to go into the max startup folder and the stuff in the ui/macroscripts folder needs to go into the subsequent folder... If that doesn't make sense let me know and I'll try to explain it better. I was having the same problem and then I did this and it fixed it.

Last edited by SomthingMachine; 03-28-2011 at 01:08 AM. Reason: Had a question but figured it out myself... lol
SomthingMachine is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2011, 10:47 PM   #7
newbiemodder
Gentleman Modder
 
newbiemodder's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Chicago
Posts: 706
Veteran Modder 
I'm revisiting this problem...would some kind soul tell me what files and where the stuff from the NWMAX download goes in relation to the 3dsmax files.....and to clarify in my 3dsmax2010 file there is no scripts folder per se. Help please.

EDIT 9.29.11

Never mind I got it working...."I was digging in the wrong place..."


Who's more foolish, the fool or the fool that follows?

Just exactly what is a head-piece to the Staff of Ra?

http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=206819

http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=206541

http://www.lucasforums.com/showthrea...t=newbiemodder

Last edited by newbiemodder; 09-29-2011 at 10:41 AM.
newbiemodder is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > T3-M4's Astromech Droid Center > NWmax for 3dsMax 2010 problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:01 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.