lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Basic Idea for a new mod
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-02-2011, 01:23 PM   #1
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
Basic Idea for a new mod

Ok, another thread. The idea is making a sort of C I S assult on corusant, like wayyyyyyyyyy into the future. The clone (need permmision of that mod creator) will defend the exterior part of the temple (the modding resource realesed a while ago). But then, i need a few things. I can do most of the stuff I plan to by the way, and dont ask about how im gonna get to the future, as I have an idea!

CHECK LIST
Area 100
Clones 50 (need permission)
Understanding the scripts 100
Putting it together 0
Placement mapping 0
Populating function (i have no idea how to, but i will learn through trial and error) 0
Dialouge 0
Dialoge Planning 30
Droids (Where did that model go i thought i saw a while ago. is there a way to get it?)
If not droids jedi attack squad though prefer droids 100 (if i need)
Overall 38?

This mod can be cancled if i dont get permission. So please dont ask for a due date and anyway i dont mod for ages maybe an hour a day and thats more of looking at tuts
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-02-2011, 01:53 PM   #2
Scorge
Jedi Master
 
Scorge's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Next door.
Posts: 566
Current Game: SWTOR
Alderaan News Holopics contributor 
For populate function, check out this thread, and the clone trooper model was made by Xavier2, I think you should ask Prime for permission to that model, Xavier2 hasn't been on lately. And one more thing, will this be voiced?


Formally MrObiWan

If you need help with textures on any KotOR/TSL mod, feel free to contact me.



Scorge is offline   you may: quote & reply,
Old 12-02-2011, 02:05 PM   #3
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
there will be a few dialouge but id need voice actors...
Ill tell everyone when im ready for it.
Erm, hehe, where would prime be?
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-02-2011, 02:40 PM   #4
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
UPDATE: k1 this mod is for btw
Voices 0 percent
MAJOR STORY CHANGE
CHECK LIST
Area 100
Understanding the scripts 100
Putting it together 0
Placement mapping 0
Populating function (i have no idea how to, but i will learn through trial and error) 0
Dialouge 0
Dialoge Planning 30
Overall 38?
Characters:0
Plot 75
Ideas A few (40-60 percent)

Update 2

Planets
Corusant
Module 100
Dialouge/planning 50
Ideas 100
Demo 0
Scripts 50
Voices 0

Yavin
Module 100 (duh)
Dialouge/planning 50
Ideas 100
Demo 0
Scripts 100
Voices 0

Overall
Testing 0
OVERALL COMPLETION 40

Other
K1
On Yavin you meet a republic soldier, who is looking for recruits. You talk to him, and he'll explain what has happened. ( An army of rebels, mercs and bounty hunters) They are planning to attack the capital and because nearly all the soldiers and jedi are fighting malak and the sith, he needs YOUR help. With him you will travel to Corusant, the extiriour of the temple, where the fights going to happen. A republic garrison 10 men + 4 jedi and you against 30 enemies and 1 dark jedi is the statistics. More coming soon...

PS: I dont think this is over ambitious because it involves maybe 1 skin (easy) placement mapping (easY) dialouge (easy) cutscene (easy) and some simple scripts (ok), further ideas would be appreciated. Part of the old plane would be having a cutscene in the council chambers but irt would be porting as its for k1.

No journal entries

Compatible with nearly everything the things its not will be in the readme.

Last edited by UltimateHK47; 12-02-2011 at 03:41 PM.
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 11:06 AM   #5
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
Ok, im gonna say this is a VERY small mod, sure im gonna make a lengthy battle and vo's but really, im a newb. So this iwll develop my dialouge, lip syncing editing voice acting and scripting skills. Not to mention im gonna add some skins. But im almost done with dialog and ive made nearly all scripts, so this might be released sometime during the week if im lucky!
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 12:01 PM   #6
Scorge
Jedi Master
 
Scorge's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Next door.
Posts: 566
Current Game: SWTOR
Alderaan News Holopics contributor 
Could you provide some screenies so we know this mod is in develop?


Formally MrObiWan

If you need help with textures on any KotOR/TSL mod, feel free to contact me.



Scorge is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 12:09 PM   #7
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
Hehe, well i dont have a print screen. And theres nothing thats worth screenshots right now. And there might be NO progress if my stupid cheatconsole wont work, yes ive done whats needed to the .ini
And i need to get the whereami armband for kotor 1 unless i can get my cheat console working.!
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 12:14 PM   #8
Scorge
Jedi Master
 
Scorge's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Next door.
Posts: 566
Current Game: SWTOR
Alderaan News Holopics contributor 
Quote:
Originally Posted by DarthJango/Weasley View Post
Hehe, well i dont have a print screen. And theres nothing thats worth screenshots right now. And there might be NO progress if my stupid cheatconsole wont work, yes ive done whats needed to the .ini
And i need to get the whereami armband for kotor 1 unless i can get my cheat console working.!
There is no whereami armband for KotOR 1, in KotOR 1 the cheat console is visible, and use fraps for Screenshot's, fraps doest need print screen, just press F10 to take a screenie when frap's is on, you'll know if it's on when there is a yellow number on the top left side of the screen.


Formally MrObiWan

If you need help with textures on any KotOR/TSL mod, feel free to contact me.



Scorge is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 12:30 PM   #9
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
kk, all i need to do now is get ma cheat console working!
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 12:44 PM   #10
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
Ok, ive come to a solution. Use an old, (friends) version of k1 on MY OLD systyem. That means progress will be sooooooooooooooo slow, as kotor tool wont work on it so itll set me back
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Basic Idea for a new mod

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:31 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.