lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Win 7 instal
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-14-2015, 07:30 PM   #1
depotdevil
Lurker
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
Win 7 instal

I have tried a bunch of the steps listed in the other threads and still can't get it running.
Back ground.
Got a virus killed the HD. had to replace.
Have 2 HD's. c-59 gb, E- 297 gb.
Intel I7 Quad Core, 6 gb Ram, 64 bit system.
I have copied the 3 disc's onto a new folder in E drive.
I Double click on the LaunchBF nothing happens, Admin nothing, Compatibility in all XP formats Nothing. With disc in disc turns click Install nothing..

Nothing has changed other than I have 2 hard drives when i had 1 before.
I have run the System Checker on the disc and it says Passed on everything.

HELP......
depotdevil is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Technical Help > Win 7 instal

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:17 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2015 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.