lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: hanharr's Sith/Jedi training
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-05-2013, 02:16 AM   #1
Darth Sapiens
Rookie
 
Darth Sapiens's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 106
Current Game: tslrcm
Post

hey guys, i have had a wip thread over on deadlystream for a while now, link. so basically this mod allows you to train hanharr to become a dark jedi or sith, the option is only available to a darksided exile, atm it branches of of the breaking him sequence, when i make the other mod im planning, (you might want to look at the deadlystream home page for a teaser), i probably well habe this integrate with either the genoharaden or holocrons some how. any ways you can read the deadly stream page to see where i am at.
as i feel is only proper when you start a WIP, here are some screens:




man mdlops causin me greef XD, just trying to make a new appearance by changing hanharrs textures, mdlops doesnt seem to appreciate hanharr's model XD, im getting random mesh deformations quite funny actually, help anyone?

Last edited by Sithspecter; 01-06-2013 at 05:10 PM.
Darth Sapiens is offline   you may: quote & reply,
Old 01-06-2013, 01:49 AM   #2
Dak Drexl
Senior Member
 
Dak Drexl's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,078
Helpful! 
If you're just changing textures what are you using MDLOps for?

Dak Drexl is offline   you may: quote & reply,
Old 01-06-2013, 03:28 AM   #3
Darth Sapiens
Rookie
 
Darth Sapiens's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 106
Current Game: tslrcm
well im making a new row in appearance 2da and when i tried changing the texa column it had no effect, so i have to change the texture referred to in the mdl, hence the mdlops renaming tool. i also tried hex editing but that messed things up further. its kind of weird actually. i tried keeping the same amount of characters while hexing, mdlops has gotten me the farthes but it still doesnt like his model, when you export to ascii the model loses its weight maps so you have to re-rig it in 3dsmax, when i simply change the texture using the renamer tool it sends out these random faces from the model. i am simply not having any luck
basically i need the hanharr model, instead of being named p_hanharr i need it named p_hanharrjedi or p_hanjedi, and the texture it uses changed from p_hanharr to p_hanharrjedi or p_hanjedi.
Darth Sapiens is offline   you may: quote & reply,
Old 01-06-2013, 10:24 AM   #4
Dak Drexl
Senior Member
 
Dak Drexl's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,078
Helpful! 
All you need to do is hex edit the model, but the trick is to make sure your new name has the same number of characters as the original name. If you do a batch replace in your hex editor, you can take care of it with one click and you'll know you won't have any errors.

Dak Drexl is offline   you may: quote & reply,
Old 01-06-2013, 04:08 PM   #5
Darth Sapiens
Rookie
 
Darth Sapiens's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 106
Current Game: tslrcm
ill try it again, last time i did it it kinda screwed stuff up even moreXD
Darth Sapiens is offline   you may: quote & reply,
Old 01-08-2013, 11:50 PM   #6
Mithril Leaf
Lurker
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
I just started replaying through both games on Saturday, and have been longing for this mod for a while. I'd certainly be willing to playtest it when I'm done with the first game.
Mithril Leaf is offline   you may: quote & reply,
Old 01-09-2013, 12:51 AM   #7
Darth Sapiens
Rookie
 
Darth Sapiens's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 106
Current Game: tslrcm
sounds good it hopefully well be done by next sunday.

UPDATE: fixed that model problem i was having,
onto dlg tweeking,
here is a new pic


Last edited by Darth Sapiens; 01-09-2013 at 02:56 AM.
Darth Sapiens is offline   you may: quote & reply,
Old 01-10-2013, 05:06 PM   #8
RPK
Banned
 
Status: Banned
Join Date: Apr 2012
Posts: 32
Robes are good, but his Head is simmiliar do Werewolf, but you doing it good .
RPK is offline   you may: quote & reply,
Old 01-10-2013, 06:14 PM   #9
Darth Sapiens
Rookie
 
Darth Sapiens's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 106
Current Game: tslrcm
Quote:
Originally Posted by RPK View Post
Robes are good, but his Head is simmiliar do Werewolf, but you doing it good .
the head texture is from this picture http://images4.wikia.nocookie.net/__...fulprofile.jpg

its actually a wookie, but it does look a bit like a werewolf
Darth Sapiens is offline   you may: quote & reply,
Old 01-13-2013, 04:41 PM   #10
Mithril Leaf
Lurker
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Quick question/recommendation. Mira/Hanharr choice compatibility. I wanna run a light sided hanharr sith. :3c
Mithril Leaf is offline   you may: quote & reply,
Old 01-13-2013, 04:48 PM   #11
Darth Sapiens
Rookie
 
Darth Sapiens's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 106
Current Game: tslrcm
it is compatible but the covo option is only available if you are darksided.
Darth Sapiens is offline   you may: quote & reply,
Old 03-15-2013, 12:28 PM   #12
Darth Sapiens
Rookie
 
Darth Sapiens's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 106
Current Game: tslrcm
it is released. http://deadlystream.com/forum/files/...jedi-training/
Darth Sapiens is offline   you may: quote & reply,
Old 03-15-2013, 01:10 PM   #13
Col_Zechs
Rookie
 
Col_Zechs's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: USA
Posts: 214
Current Game: Star Wars the Old Republic
Very cool, but has there ever been a Wookie Jedi in the novels or comics?

Col_Zechs is offline   you may: quote & reply,
Old 03-15-2013, 01:57 PM   #14
Darth Sapiens
Rookie
 
Darth Sapiens's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 106
Current Game: tslrcm
yes, not very many, but a few are known, lowbacca, tyvokka and recently in the dawn of the jedi comics there was few
Darth Sapiens is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > hanharr's Sith/Jedi training

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:49 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.