lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Question about Quanons modules
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-13-2013, 09:01 PM   #1
supreme kotor
Junior Member
 
supreme kotor's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: I'm lost.
Posts: 326
Current Game: Modding.. Wait is that a game?
Question Question about Quanons modules

Well I know I'm asking a lot of questions lately (Sorry) but I think it's a good thing that's how we learn right?

I have been trying to make a custom module following Quanons tutorial. I finally got it today and I was wondering how exactly do you get NPC's into a custom module like that? When I type in whereami the location is always 0,0,0. Any help would be appreciated.

Thanks a lot- Supreme Kotor


Current WIP: Learning to mod Kotor
supreme kotor is offline   you may: quote & reply,
Old 04-13-2013, 09:29 PM   #2
Fair Strides 2
Witty Programmer
 
Fair Strides 2's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Oregon, United States
Posts: 547
Current Game: Master of Orion 2
Helpful! 
Quote:
Originally Posted by supreme kotor View Post
Well I know I'm asking a lot of questions lately (Sorry) but I think it's a good thing that's how we learn right?

I have been trying to make a custom module following Quanons tutorial. I finally got it today and I was wondering how exactly do you get NPC's into a custom module like that? When I type in whereami the location is always 0,0,0. Any help would be appreciated.

Thanks a lot- Supreme Kotor
First off, is there a walkmesh for the module? And second, check out this.

Just use the danm13 as an example.


All of my mods are available on Deadlystream.

Always remember modders: "Quality= Effort*Time"

KSE 3.3.4 is LIVE!!! Check it out here.

Check out WalkSwitch, the Walkmesh-changing tool!
Fair Strides 2 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-14-2013, 09:33 AM   #3
supreme kotor
Junior Member
 
supreme kotor's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: I'm lost.
Posts: 326
Current Game: Modding.. Wait is that a game?
Quote:
Originally Posted by Fair Strides 2 View Post
First off, is there a walkmesh for the module? And second, check out this.

Just use the danm13 as an example.
I can't believe I forgot to include my walkmesh yep that fixed the problem.

Thanks- Supreme Kotor


Current WIP: Learning to mod Kotor
supreme kotor is offline   you may: quote & reply,
Old 04-14-2013, 12:33 PM   #4
Fair Strides 2
Witty Programmer
 
Fair Strides 2's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Oregon, United States
Posts: 547
Current Game: Master of Orion 2
Helpful! 
Quote:
Originally Posted by supreme kotor View Post
I can't believe I forgot to include my walkmesh yep that fixed the problem.

Thanks- Supreme Kotor
Given that I know just about nothing in the field of modelling, glad I could help!

P.S: How's that WIP going?


All of my mods are available on Deadlystream.

Always remember modders: "Quality= Effort*Time"

KSE 3.3.4 is LIVE!!! Check it out here.

Check out WalkSwitch, the Walkmesh-changing tool!
Fair Strides 2 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-14-2013, 02:34 PM   #5
supreme kotor
Junior Member
 
supreme kotor's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: I'm lost.
Posts: 326
Current Game: Modding.. Wait is that a game?
Quote:
Originally Posted by Fair Strides 2 View Post
P.S: How's that WIP going?
Not to bad I hope to announce a real WIP very soon. (Hint hint)


Current WIP: Learning to mod Kotor
supreme kotor is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Question about Quanons modules

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:09 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.