lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Doors and Gmax
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-23-2013, 05:06 PM   #1
supreme kotor
Junior Member
 
supreme kotor's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: I'm lost.
Posts: 326
Current Game: Modding.. Wait is that a game?
Question Doors and Gmax

Whew I never could have guessed making a completly new module would be this hard.. Major props to you Quanon.

Now my question: So im using Gmax (I know stupid me) and im trying to put in doors I searched the Gmax fourms and no avail... I attemted to folow Quanons tutorial but do to the fact Gmax users don't have the same connect options I can't use that either... So my question to you fellow Gmax users is how do I make doors in the module? I already have the actual door in my scene now it's just like making a hole in the shapes... if it helps im trying to make a hole in a square I don't think that matters but oh well.

Thanks- Supreme Kotor


Current WIP: Learning to mod Kotor
supreme kotor is offline   you may: quote & reply,
Old 04-23-2013, 05:29 PM   #2
Vindikorr
Rookie
 
Vindikorr's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 123
Current Game: TOR
I followed Quanon's tutorials many moons ago and I can't remember how he does it, but I'm fairly sure Gmax has a boolean cut operation, although I use 3ds max so don't hold me to that.

Go to Create, in the drop down box that probably says 'Standard Primitives' select 'Compound Objects' and click on Boolean. For operand A select the model and for operand B select the door. Before doing this make sure the door is aligned where you want it to go in the model.


My WIP: The Liberation of Manaan

Quote:
Originally Posted by Totalbiscuit
Can tell it's been a busy day, 121 Chrome tabs open
28.04428% on the geek test

Bile Beans keep you healthy, bright-eyed and slim
Vindikorr is offline   you may: quote & reply,
Old 04-23-2013, 06:31 PM   #3
supreme kotor
Junior Member
 
supreme kotor's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: I'm lost.
Posts: 326
Current Game: Modding.. Wait is that a game?
Thanks I will keep that in mind next time. I probobly did it the hardest way possible. (Delaeting my box then making small box's around the door making the same big box with a hole for the door).

Thanks- Supreme Kotor


Current WIP: Learning to mod Kotor
supreme kotor is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Doors and Gmax

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:48 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.