lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Regarding TSLRCM
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-10-2014, 09:16 PM   #1
jjb75
Rookie
 
jjb75's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: foREVer
Posts: 54
Current Game: Knights of the old republic
Regarding TSLRCM

One simple question....

Is it worth starting a completely new play through just to play this mod?
(I have never actually played the mod before)

And another thing...

Does the m4-78 work with the latest version of TSLRCM?

And

Any suggestions for mods that enhance the overall TSLRCM experience.

Thanks.


jjb75 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-10-2014, 11:16 PM   #2
Phildevil
Junior Member
 
Phildevil's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Québec, Canada
Posts: 449
The only way to be sure you won't have any bug while playing the TSL RCM mod is to start a new game. Also, be sure to take the 1.8.2 version. If you want M4-78 mod, be sure to grab the one that will actually work with tsl rcm: that is M4-78 EP.
Phildevil is offline   you may: quote & reply,
Old 01-10-2014, 11:37 PM   #3
Sith Holocron
M4-78
 
Sith Holocron's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Pasadena, MD(Nar Shaddaa East)
Posts: 1,328
Current Game: The Old Republic
Forum Veteran Folder extraordinaire Helpful! Alderaan News Holopics contributor 
Quote:
Originally Posted by jjb75 View Post
One simple question....

Is it worth starting a completely new play through just to play this mod?
Look at this list of what is in TSLRCM 1.8.2. Keep in mind this list only covers the additions added since version 1.7.

Check the first 5 posts in this thread for a more complete idea of what you'll gain.

After reading all the content and fixes included in TSLRCM, use that list to make your decision on whether to do start with a fresh playthrough. Only you can make that decision.

One other thing: Is playing through Peragus and Telos Citadel Station (yet again) enough to not consider playing with TSLRCM?




Considering trying out (or returning to) SWTOR? You may as well go through my link and help get me some SWTOR referral points!
Sith Holocron is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2014, 12:20 AM   #4
jjb75
Rookie
 
jjb75's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: foREVer
Posts: 54
Current Game: Knights of the old republic
Quote:
Originally Posted by Sith Holocron View Post
One other thing: Is playing through Peragus and Telos Citadel Station (yet again) enough to not consider playing with TSLRCM?
True... True, but from your experience would you personally recommend it?


jjb75 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2014, 01:06 AM   #5
Sith Holocron
M4-78
 
Sith Holocron's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Pasadena, MD(Nar Shaddaa East)
Posts: 1,328
Current Game: The Old Republic
Forum Veteran Folder extraordinaire Helpful! Alderaan News Holopics contributor 
I'm heavily biased. Check the read me files for both M4-78 EP and the various versions of TSLRCM for my screen name. Its presence is very consistent.




Considering trying out (or returning to) SWTOR? You may as well go through my link and help get me some SWTOR referral points!
Sith Holocron is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2014, 03:53 AM   #6
Shigar Konshi
Rookie
 
Shigar Konshi's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 28
We all know peragus and citadel station are fairly tedious and boring, but on my second play through if TSLRCM I used a skip peragus mod, then a skip telos mod and it worked fine so I recommend those if you really don't want to do peragus and telos again. Also, make sure you have HOTOR with TSLRCM as well, it makes it so much better
Shigar Konshi is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2014, 09:26 AM   #7
D.a.r.t.h
Rookie
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 27
Current Game: The elder scrolls IV Oblivion
Does anyone else have the problem in TSLRCM where the game just randomly skips dialogue? I did google it and it seems that the only way to fix it is to reboot the game. Is it a game issue or issue with the mod? I had it happen a couple times in my playthrough during my Christmas break. It first happened in the Peragus level and also on the Dxun moon in the mandalorian camp. Is there a way to permanently fix it? It can be pretty annoying...
D.a.r.t.h is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2014, 09:43 AM   #8
jjb75
Rookie
 
jjb75's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: foREVer
Posts: 54
Current Game: Knights of the old republic
Quote:
Originally Posted by D.a.r.t.h View Post
Does anyone else have the problem in TSLRCM where the game just randomly skips dialogue? I did google it and it seems that the only way to fix it is to reboot the game. Is it a game issue or issue with the mod? I had it happen a couple times in my playthrough during my Christmas break. It first happened in the Peragus level and also on the Dxun moon in the mandalorian camp. Is there a way to permanently fix it? It can be pretty annoying...
I know that if you skip dialogue a lot the game will glitch and start skipping for you. This has happened to me before and I uninstalled the game reinstalled and listened to people and never skipped the dialogue and the problem never occurred again.


jjb75 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2014, 09:54 AM   #9
D.a.r.t.h
Rookie
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 27
Current Game: The elder scrolls IV Oblivion
I see, so that's the reason? But I want to skip dialogue, I don't want to listen to some creepy alien voice, lol.
D.a.r.t.h is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2014, 10:10 AM   #10
jjb75
Rookie
 
jjb75's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: foREVer
Posts: 54
Current Game: Knights of the old republic
Quote:
Originally Posted by D.a.r.t.h View Post
I see, so that's the reason? But I want to skip dialogue, I don't want to listen to some creepy alien voice, lol.
We'll just let it skip then. And yes I hate the alien voices to but I haven't figured out a way to fix this yet.


jjb75 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2014, 12:54 PM   #11
Hassat Hunter
Forumite
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 557
It's a vanilla issue, not TSLRCM.
Just random Oddessey "goodness"...
Hassat Hunter is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2014, 01:05 PM   #12
Christos K
Forumite
 
Christos K's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 744
Quote:
Originally Posted by Shigar Konshi View Post
We all know peragus and citadel station are fairly tedious and boring, but on my second play through if TSLRCM I used a skip peragus mod, then a skip telos mod and it worked fine so I recommend those if you really don't want to do peragus and telos again. Also, make sure you have HOTOR with TSLRCM as well, it makes it so much better
HOTOR is no longer compatible last time I checked.


"It's the one that says Bad Mother ****er." - Jules Winnfield... Describing his wallet, Pulp Fiction.
Christos K is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2014, 02:46 PM   #13
Phildevil
Junior Member
 
Phildevil's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Québec, Canada
Posts: 449
Quote:
Originally Posted by Shigar Konshi View Post
We all know peragus and citadel station are fairly tedious and boring, but on my second play through if TSLRCM I used a skip peragus mod, then a skip telos mod and it worked fine so I recommend those if you really don't want to do peragus and telos again.
I sure would not recommend these mods. They are not compatible as of yet (though people spoke about possibly working on making them, but it ain't done yet). The reason for this is you will miss some new globals or stuff like that that are tsl rcm related and since these mods were made before that, you will miss some new content, possibly break the game...
Phildevil is offline   you may: quote & reply,
Old 01-12-2014, 12:12 AM   #14
milestails
Junior Member
 
milestails's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 283
Seconded
milestails is offline   you may: quote & reply,
Old 01-12-2014, 04:52 AM   #15
Shigar Konshi
Rookie
 
Shigar Konshi's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 28
Quote:
Originally Posted by Christos K View Post
HOTOR is no longer compatible last time I checked.
The latest update is
Shigar Konshi is offline   you may: quote & reply,
Old 01-12-2014, 04:53 AM   #16
Shigar Konshi
Rookie
 
Shigar Konshi's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 28
Quote:
Originally Posted by Phildevil View Post
I sure would not recommend these mods. They are not compatible as of yet (though people spoke about possibly working on making them, but it ain't done yet). The reason for this is you will miss some new globals or stuff like that that are tsl rcm related and since these mods were made before that, you will miss some new content, possibly break the game...
They are compatible with 1.8.2, it worked perfectly for me unless it was a one off but I've played through TSLRCM 3 times with these mods and it worked perfectly each time
Shigar Konshi is offline   you may: quote & reply,
Old 01-12-2014, 11:11 AM   #17
D.a.r.t.h
Rookie
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 27
Current Game: The elder scrolls IV Oblivion
Quote:
Originally Posted by Hassat Hunter View Post
It's a vanilla issue, not TSLRCM.
Just random Oddessey "goodness"...
Engine issue? Does kotor also have this problem? I've never had it in the first game, only the second.
D.a.r.t.h is offline   you may: quote & reply,
Old 01-12-2014, 11:36 AM   #18
Hassat Hunter
Forumite
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 557
They fixed it in 1.02.
Sadly, Obsidian started working without these fixes, resulting in bugs fixed for KOTOR1 (like all stats on 8) resurfacing in TSL.
Hassat Hunter is offline   you may: quote & reply,
Old 01-12-2014, 02:07 PM   #19
Christos K
Forumite
 
Christos K's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 744
Quote:
Originally Posted by Shigar Konshi View Post
The latest update is
Interesting. Could you link it please?


"It's the one that says Bad Mother ****er." - Jules Winnfield... Describing his wallet, Pulp Fiction.
Christos K is offline   you may: quote & reply,
Old 01-12-2014, 06:15 PM   #20
Shigar Konshi
Rookie
 
Shigar Konshi's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 28
Quote:
Originally Posted by Christos K View Post
Interesting. Could you link it please?
http://www.gamefront.com/files/21458385
Shigar Konshi is offline   you may: quote & reply,
Old 01-13-2014, 12:25 AM   #21
Zerimar Nyliram
Senior Member
 
Zerimar Nyliram's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Pittsburgh, PA USA
Posts: 1,449
Forum Veteran 
I wish an official walkthrough could be produced for TSLRM and M4-78 together. I'm sure the standard strategy guide would not be adequate to help navigate players through the restored game.


Quote:
Originally Posted by a silly noob View Post
YOURS VERY SLOW ! PLS NEW PROGRESSS PLS NEW UPDATES PLS DARK FORCES FİNAL VERSİON İ CAN WAİTİNG KOTF PART 1 RELEASED 5 YEAR AND İTS 1 MAN ( OSMAN GUNYAZ DEVELOPERS ) BUT YOURS VERY PEOPLE İ CANT WAİTİNG 5 YEARS
Zerimar Nyliram is offline   you may: quote & reply,
Old 01-13-2014, 04:17 PM   #22
Sith Sizzle
Rookie
 
Sith Sizzle's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Bolingbrook, IL USA
Posts: 137
Current Game: KotOR on PC
Quote:
Originally Posted by Zerimar Nyliram View Post
I wish an official walkthrough could be produced for TSLRM and M4-78 together. I'm sure the standard strategy guide would not be adequate to help navigate players through the restored game.
I haven't looked, but I'm sure there are some good quality fan made ones online.


Sith Sizzle is offline   you may: quote & reply,
Old 01-17-2014, 10:05 PM   #23
Phildevil
Junior Member
 
Phildevil's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Québec, Canada
Posts: 449
Have you looked into the KotorHDTV walkthrough that's on youtube? It may not be official, but it is a pretty good walkthrough and covers both those mods...
http://www.youtube.com/user/KotorHDT...ew=1&flow=grid
Phildevil is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Regarding TSLRCM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:48 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.