lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: MAJOR GAMEBREAKING BUG
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-26-2014, 03:12 PM   #1
maltron66
Rookie
 
maltron66's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Greece
Posts: 188
Lightbulb MAJOR GAMEBREAKING BUG - FIXED

After being away from TSL for a long time, I decided to install the game in my new PC to enjoy its epicness again. If only I knew what was gonna happen
So here I am, having started a new game. I get out of my bacta tank, find Kreia, open that door with that plasma torch, then move on to the next door and here's the problem...
As soon as I engage an enemy, I cannot move the PC. Even after I defeat the enemy. In other words, I engage a mining droid, defeat it and my character refuses to move and stays put, since, everytime I press the wasd buttons, I only manage to have the camera turn around... The only way to continue is to save, load and repeat... every single time I encounter an enemy.
Is this a problem caused by incompatible mods? (Unlikely I think, but before saying anything more, I inform you that I have been extremely careful while choosing which mods to install this time.) Or maybe is it because I got a new PC, which has win7 installed and not xp? Long story short, has anybody encountered a simillar problem before? Any help will be unimaginably appreciated!

Last edited by maltron66; 08-27-2014 at 05:46 PM.
maltron66 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2014, 06:59 PM   #2
DuckfromPortal
Rookie
 
DuckfromPortal's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Washington, United States
Posts: 156
Current Game: TSL
I have had similar issues in the past, but not for the computer, the computer version has worked perfect for me. I have windows seven and any mod i install just works for me for some reason. On the xbox, when I had this issue and another where I just laid on the floor (unable to move) I had to just turn of the game start it up again and restart my character.


Quack
DuckfromPortal is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2014, 01:02 PM   #3
Hassat Hunter
Forumite
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 565
Turn on V-sync...
Hassat Hunter is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2014, 05:41 PM   #4
maltron66
Rookie
 
maltron66's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Greece
Posts: 188
Quote:
Originally Posted by Hassat Hunter View Post
Turn on V-sync...
...and the game WORKS! You really are the boss, HH! How can I thank you enough, man? THANKYOUTHANKYOU.
Ahem. But what did V-sync have to do with it I wonder?

Quote:
Originally Posted by DuckfromPortal View Post
I have had similar issues in the past, but not for the computer, the computer version has worked perfect for me. I have windows seven and any mod i install just works for me for some reason. On the xbox, when I had this issue and another where I just laid on the floor (unable to move) I had to just turn of the game start it up again and restart my character.
Pretty much what I had to deal with, but on pc...Fortunately though, thanks to HH, the problem's solved. And since I am back to playing TSL again, it means I get to spend more time around here. YEEHAW!!
maltron66 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > MAJOR GAMEBREAKING BUG

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:26 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.