lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: A few questions for you to ponder...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-22-2001, 10:54 AM   #1
BluRR
 
Join Date: Jun 2001
Location: Bend, OR
Posts: 49
Question A few questions for you to ponder...

Aren't any of you going to play the single-player game at all before you try MP?

I didn't get into JK early enough, but was it big the first day of release?

Oh, and will there be a lot of laggers around? I imagine the system requirements will be quite a bit higher than JK, and most people that play will probably have a higher-end machine, so i doubt there will be as many.

Comments?


~BluRR
BluRR is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2001, 02:46 PM   #2
Mafia_Jabba
 
Join Date: Jun 2001
Location: Opelousas
Posts: 513
Post

Look at the amount of people who play Q3 and UT...and look at all the D3 enthusiasts..that answers that question about player amount.

Also, in this particular game single player is definately more important than mulitiplayer because mods can always be created later.


Every Man Dies, But Not Every Man Truely Lives
-check yoru grammer
Mafia_Jabba is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2001, 06:10 PM   #3
magnum
 
Join Date: May 2001
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 141
Post

Well, I usually use first the SP game so I can learn to move right, hehe
Then I go to frag people


Does someone knows Mara Jade's ICQ#?
magnum is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2001, 06:13 PM   #4
pops2002
 
Join Date: Jun 2001
Location: France
Posts: 30
Post

Hope JK2 gonna boost on my computer, 320 Mo of RAM, is it enough ?*!



- www.jediknight2.fr.st - icq: 34011925 -
pops2002 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2001, 06:57 PM   #5
FOG-Wraith
 
FOG-Wraith's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 20
Post

Quote:
Originally posted by BluRR:
<STRONG>
Oh, and will there be a lot of laggers around? I imagine the system requirements will be quite a bit higher than JK, and most people that play will probably have a higher-end machine, so i doubt there will be as many.
</STRONG>

Yea, the system requirements will be considerably higher, but I'm sure a lot of ppl have upgraded since JK1, so as far as system requirements, that shouldnt be too much of a factor when it comes to laggers. However, internet connection will. I don't care how awesome your system is...if you got 28.8 you're gonna lagg like a mother. AND, when someone has a 28.8 they become the main factor in game ping. So if someone with a T1 is playing vs someone with a 28.8...they're ping to each other is gonna be limited by the 28.8. THATS why we need dedicated servers...cause with those the only ping that matters is your latency to the SERVER, not other CLIENTS.
FOG-Wraith is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2001, 06:59 PM   #6
FOG-Wraith
 
FOG-Wraith's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 20
Post

Quote:
Originally posted by pops2002:
<STRONG>Hope JK2 gonna boost on my computer, 320 Mo of RAM, is it enough ?*! </STRONG>
Windows won't make use of anything beyond 256 ram bud, sorry :-/
FOG-Wraith is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2001, 08:29 PM   #7
Sithxace
Guest
 
Posts: n/a
Post

i got a P3, 703mhz, 64mb RAM, 15gigs, a 8mb 3d card but will upgrade it to like 32, so will my machine ya think be fast enough for the awsome game.


(I just watched the movie, phat!, interact, lightsabor, moves, wow!)
  you may: quote & reply,
Old 06-23-2001, 08:10 AM   #8
Seryl Cann
 
Seryl Cann's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Netherlands
Posts: 254
Post

Quote:
Originally posted by FOG-Wraith:
<STRONG>

Windows won't make use of anything beyond 256 ram bud, sorry :-/</STRONG>
Windows 98 won't use more than 256 Mb RAM for memory, but it will use the rest for swap, which is a lot faster than swap on the HD. Windows 2000 and ME use a maximum of 512 Mb RAM I think.


"Not all those who wander are lost"

Seryl Cann
Last Starfighters League
http://www.starfighters.com/lsf
http://www.serylcann.com
Seryl Cann is offline   you may: quote & reply,
Old 06-23-2001, 05:34 PM   #9
Kurgan
Guest
 
Posts: n/a
Post

Hmm.. so if true, that might be one thing ME has going for it over 98SE.

Then again, what do you really need 512mb ram for these days?

Kurgan
  you may: quote & reply,
Old 06-23-2001, 07:32 PM   #10
Dethlord
 
Dethlord's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 19
Post

Quote:
Originally posted by Sithxace:
<STRONG>i got a P3, 703mhz, 64mb RAM, 15gigs, a 8mb 3d card but will upgrade it to like 32, so will my machine ya think be fast enough for the awsome game.</STRONG>
I think that if you get good framerates in Q3, you should be able to run JKII. If you're barely running Q3, well, you might be out of luck, since Raven really beefs up their engines.

700 Mhz P3 oughta be fine, you just need a new video card.
Dethlord is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > A few questions for you to ponder...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:20 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.