lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problem with the new video
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-12-2001, 09:02 PM   #1
Indy3
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 37
Problem with the new video

I have 56k and I download it by right clicking and pushing save target and when i watched it it was really bad quality. Why is that? and I have a very good computer and I have the newly updated windows media player.
Does everybody has this problem?
thanks
Indy3 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2001, 09:10 PM   #2
Boba Rhett
Guest
 
Posts: n/a
Post

Well of course it looks bad. How do you expect them to cram 5 minutes of video into a 1.3mb file? Go dl the hi res version if the low res isn't good enough for you.
  you may: quote & reply,
Old 06-12-2001, 09:13 PM   #3
Indy3
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 37
its the exact same quality.I couldnt find a difference between them. My opinion i really couldnt see anything. If anybody saw or has a very good quality one or that is good or he knows how to fix it tell me.
thanks
Indy3 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2001, 09:15 PM   #4
Indy3
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 37
Post

forget it the high res is better. But still i wish it was quicktime and that has quality of trailers or just good.
seya
ps: why didnt they ask abot editing
Indy3 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2001, 09:19 PM   #5
Boba Rhett
Guest
 
Posts: n/a
Post

It would be like 25mb if they made it trailer quality. They didn't ask about editing because the interviewer didn't even know the name of the game. lol.
  you may: quote & reply,
Old 06-12-2001, 09:25 PM   #6
Indy3
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 37
so what if that was 25 megs and it was trailer quality I would defintitly download it. Is it possible to changle that high-res file to a trailer quality file?
thanks
Indy3 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2001, 09:25 PM   #7
CaptainRAVE
Jedi Rave
 
CaptainRAVE's Avatar
 
Join Date: May 2001
Posts: 4,272
Post

At least u can download it....i have to stream it!!!!!


The force will betray you to me.
CaptainRAVE is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2001, 09:38 PM   #8
Boba Rhett
Guest
 
Posts: n/a
Post

What do you mean, "so what" most people, "with 56k connections" don't want to spend 3 hours of there time dling something.

How the hell do you propose someone change a poor quality video into a high quality video?
It's like turning toast back into bread.
  you may: quote & reply,
Old 06-12-2001, 09:43 PM   #9
Seryl Cann
 
Seryl Cann's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Netherlands
Posts: 254
Post

This isn't a trailer... this is a video made with a (probably cheap) camera from a computer monitor. It is better quality than I expected.


"Not all those who wander are lost"

Seryl Cann
Last Starfighters League
http://www.starfighters.com/lsf
http://www.serylcann.com
Seryl Cann is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2001, 09:47 PM   #10
bsbuckeye21
 
bsbuckeye21's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: IN, USA
Posts: 382
Post

Quote:
Originally posted by CaptainRAVE:
<STRONG>At least u can download it....i have to stream it!!!!!</STRONG>
Huh? Just right click and select "Save Target As..." or use a 3rd party program to download it like GetRight.
bsbuckeye21 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2001, 09:57 PM   #11
wardz
 
Join Date: May 2001
Posts: 926
Post

Indy, I spent ALL night downloading the Obiwan trailer (for the xbox) because my connection is only 36k. ALL NIGHT! This was fine, especially to get over 4 minutes worth was a bonus. I was expecting like 1 minute max..

wardz


Welcome to JKII.Net.

Please keep sig size to a minimum : )
wardz is offline   you may: quote & reply,
Old 06-12-2001, 11:33 PM   #12
SithTexasDeath
 
Join Date: Jun 2001
Location: Texas
Posts: 47
Post

First off all 56kers quit whining and get a faster connection .Becuase when jk2 comes oout your gonna wish you did. All ping brother. Second there should be a low med high. Whats availble to every one is a meduim hence its 3 megs.!!!!It looks pretty good for what they have only done in 3 months!!!!!
Keep up the good work Raven
SithTexasDeath is offline   you may: quote & reply,
Old 06-13-2001, 12:56 AM   #13
Boba Rhett
Guest
 
Posts: n/a
Post

Instead of blurting stuff out you have taken the time to realize that maybe some of us can't get a faster connection were we are at.
  you may: quote & reply,
Old 06-13-2001, 01:04 AM   #14
Aragorn
 
Join Date: May 2001
Location: Athens Greece
Posts: 149
Post

That's almost funny! In my country I need a fortune just for ISDN, let alone cable connection...


One Ring to rule them all...
Aragorn is offline   you may: quote & reply,
Old 06-13-2001, 01:20 AM   #15
matt--
Network Un-exploder
 
matt--'s Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: May 2001
Posts: 3,573
LFN Staff Member Notable contributor 
Post

How much in USD? Over here in Jersey, I get optimum online cable for $30/month.


LFNetwork and LucasForums.com
matt at lfnetwork dot com
matt-- is offline   you may: quote & reply,
Old 06-13-2001, 01:42 AM   #16
GonkH8er
192.168.0.1337
 
GonkH8er's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Brisbane, Australia
Posts: 3,927
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
Post

pity we dont all live in jersey then, eh?


GonkH8er-
Ian@lfnetwork.com
JediKnight.net JediKnightII.net
GonkH8er is offline   you may: quote & reply,
Old 06-13-2001, 01:52 AM   #17
matt--
Network Un-exploder
 
matt--'s Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: May 2001
Posts: 3,573
LFN Staff Member Notable contributor 
Unhappy

I'm sorry.


LFNetwork and LucasForums.com
matt at lfnetwork dot com
matt-- is offline   you may: quote & reply,
Old 06-13-2001, 02:13 AM   #18
Aragorn
 
Join Date: May 2001
Location: Athens Greece
Posts: 149
Post

Somewere between 35-40 USD for ISDN 128...
IMO it's not woth it...


One Ring to rule them all...
Aragorn is offline   you may: quote & reply,
Old 06-14-2001, 05:06 AM   #19
ZeroXcape
Guest
 
Posts: n/a
Post

Quote:
Originally posted by Boba Rhett:
<STRONG>It would be like 25mb if they made it trailer quality. They didn't ask about editing because the interviewer didn't even know the name of the game. lol. </STRONG>
Hehehehe, that made me start laughing out loud
  you may: quote & reply,
Old 06-14-2001, 12:22 PM   #20
ed_silvergun
 
ed_silvergun's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Blighty
Posts: 608
Yeah, you Yanks have to realise that over here in the UK we have this sh**ty little company called BT who control our entire telephony service. Apparently it is beyond them to get ADSL or cable services sorted out properly. I can't get ADSL because I live "a few metres too far away from the exchange". Even if I could, it would cost me about US$140 for installation and then about US$40 per month from then on. And that sort of cash I just can't afford.


Galactic Plumberman - For All Your Liquid Needs
ed_silvergun is offline   you may: quote & reply,
Old 06-14-2001, 05:13 PM   #21
wardz
 
Join Date: May 2001
Posts: 926
Post

ed, ****ty is an understatement.

BTW, you yanks are about to buy TONS of shares in BT cos they are skint.

DON'T! I want them to suffer!


wardz


Welcome to JKII.Net.

Please keep sig size to a minimum : )
wardz is offline   you may: quote & reply,
Old 06-14-2001, 06:22 PM   #22
CaptainRAVE
Jedi Rave
 
CaptainRAVE's Avatar
 
Join Date: May 2001
Posts: 4,272
Post

Youd think being an interviewer youd have to know some background to the game. By forgetting the name it just showed how little thought had gone into the interview. My mum could have probably done better!


The force will betray you to me.
CaptainRAVE is offline   you may: quote & reply,
Old 06-19-2001, 04:01 PM   #23
Archie
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 69
Post

Cable's always a good option in the UK if you happen to live in the right area. And Blueyonder is now only 25 a month...
Archie is offline   you may: quote & reply,
Old 06-19-2001, 04:41 PM   #24
ed_silvergun
 
ed_silvergun's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Blighty
Posts: 608
Question

How much is installation and set-up?


Galactic Plumberman - For All Your Liquid Needs
ed_silvergun is offline   you may: quote & reply,
Old 06-19-2001, 09:25 PM   #25
StormHammer
Fallen Jedi
 
StormHammer's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Outer spiral arm of the galaxy
Posts: 5,437
10 year veteran! 
Thumbs down

Well, Blueyonder doesn't even mention Wales, let alone any particular city of Wales. I've no doubt the same is true of all other providers. I know NTL doesn't offer broadband here either, or BT. They all focus around the largest population areas in England and Scotland, and it sux, IMO.

I don't expect to see broadband in my area for at least another 5 years, and I've no doubt at all that it will be an inferior product compared to what the rest of the UK will have by then. The only real option would be to move, or simply give up on broadband access.

I guess I'll be playing a lot of SP games in the near future, and continue to rely on PC game mags for large video clips, patches, demos and the like.

[ June 19, 2001: Message edited by: StormHammer ]
StormHammer is offline   you may: quote & reply,
Old 06-20-2001, 02:43 AM   #26
Darth Simpson
Fudgy Cakes of Doom
 
Join Date: May 2001
Location: Oslo, Norway
Posts: 1,243
Post

I'm finally getting cable when I return to Norway. I can't wait.

I think I have to pay around $25 a month for it, or $300 a year. That's not too bad.
Darth Simpson is offline   you may: quote & reply,
Old 06-20-2001, 10:48 AM   #27
ed_silvergun
 
ed_silvergun's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Blighty
Posts: 608
Thumbs down

Quote:
Originally posted by StormHammer:
<STRONG>I know NTL doesn't offer broadband here either, or BT. They all focus around the largest population areas in England and Scotland, and it sux, IMO.</STRONG>
Well, I live in possibly the largest population area in England - the south-east, and I can't get broadband.


Galactic Plumberman - For All Your Liquid Needs
ed_silvergun is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Problem with the new video

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:51 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.