lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Max Payne bug?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-27-2001, 02:37 AM   #1
TheJackal_jk2
 
Join Date: May 2001
Location: Ottawa, Ontario (CANADA)
Posts: 452
Post Max Payne bug?

Since I bought the game today I've noticed a bug that has happened to me twice. The first time I saw it was in the first level (max's house). Two enemies seem to have floating heads and hands (disconnected from the body). As if they are different objects and are not synchronized. The second time happen on a rare occasion. I was replaying a level after dying and Max's head, hand and weapons were bouncing at a different pace then his body.

It was just to wierd to continue playing so I just saved and exited.

Anybody else who played go this wierd glitch?

TheJackal_jk2 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2001, 01:51 PM   #2
bsbuckeye21
 
bsbuckeye21's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: IN, USA
Posts: 382
Lightbulb

I don't have the game, and I'm not sure if this'll help that particularly, but the MP GFE/Win2k bug has been squashed!:
http://www.voodooextreme.com/comments.taf?postID=18456
bsbuckeye21 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2001, 03:06 PM   #3
OnlyOneCanoli
Paranoid Bandroid
 
OnlyOneCanoli's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Fl, USA
Posts: 1,734
Post

I haven't had that exact problem, but I've had some what I call"jittery" problems. Sort of like things fliching back and forth. Happens mostly in the menu system and when I first start playing. Other than that other major bug and this, I haven't found any problems.
OnlyOneCanoli is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Yoda’s Swamp > Max Payne bug?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:34 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.