lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Text disappears in EMI.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-26-2001, 03:43 PM   #1
RollingSkull
 
RollingSkull's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 5
Text disappears in EMI.

Has anyone else had this problem? Occasionally in EMI, all the text disappears. Dialogue text supplements, commands, and dialogue choices, they all disappear. This especially happens in the International House of Mojo, but pops up all over. In fact, it doesn't even show during the opening puzzle until I do that very first thing that I don't want to say as it will spoil it for certain people who don't have the game. The text also disappears after the Guybrush and Elaine unpacking movie just after the first puzzle and reappears when Timmy the Monkey approaches. Can anyone give me a tip on how to fix this? I'm running on a 3dfx Voodoo3 if it helps...
RollingSkull is offline   you may: quote & reply,
Old 12-26-2001, 06:20 PM   #2
mymipage
brimstonebc.com
 
mymipage's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Ireland
Posts: 238
This probably won't help but if you find your problems are around water areas, and places of fast movement, then just put down your graphics a bit, cut off some effects - try it anyway


Hey! I'm me
mymipage is offline   you may: quote & reply,
Old 12-27-2001, 12:24 PM   #3
RollingSkull
 
RollingSkull's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 5
Didn't help at all. Thanks for trying though.
RollingSkull is offline   you may: quote & reply,
Old 12-28-2001, 12:23 PM   #4
RollingSkull
 
RollingSkull's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 5
Never mind all. As it turns out, my problem lied in a need to update my Voodoo3 drivers.
RollingSkull is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Mixnmojo.com > Mojo Discussion Forums > Help! > Text disappears in EMI.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:47 PM.


LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.