lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Force Commander Crashes
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-14-2002, 02:56 PM   #1
Dadel
 
Dadel's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 1
Force Commander Crashes

I've recently tried to reinstall FC, since i got a new processor, however, since (it seems) i've installed direct X 8, it won't run anymore. Has this problem ever come up b4 and is there a fix?
Dadel is offline   you may: quote & reply,
Old 02-16-2002, 10:56 PM   #2
Rogue15
Reconnaissance Specialist
 
Rogue15's Avatar
 
Join Date: Jul 1999
Location: Kaas City
Posts: 18,611
Current Game: The Old Republic
Roleplayer 10 year veteran! 
hmmmm....I got the blackout screens b4 updating my drivers...consider updating drivers...


Battle is a pure form of expression. It is heart and discipline, reduced to movement and motion. In battle, the words are swept away, giving way to actions-- mercy, sacrifice, anger, fear. These are pure moments of expression.
Rogue15 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-25-2002, 03:30 PM   #3
Chiles4
 
Chiles4's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: a galaxy far, far away
Posts: 226
Dadel, I'm running FC on DirectX 8.0a no problems whatsoever. I can't say anything about DirectX 8.1 though - never tried it.

I'm assuming you're using nvidia drivers - I'd start your troubleshooting there, maybe trying different, older versions. I can't recommend any specifically as I use a Kyro2. And nothing else has changed on your machine except DirectX version and new cpu?
Chiles4 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-07-2002, 01:33 PM   #4
EKaterin61
 
EKaterin61's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: United Kindom
Posts: 8
I use Direct X 8.1 with a ATI 64 MB Radeon 7000 and no problems. I would try updating your Drivers for your Video Card. (?)

I do find though the game occationally jumps back into Windows on Windows XP so I don't know if that is a bug ?
EKaterin61 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars Classic Gaming > 2. Star Wars Gaming > Star Wars RTS Central > Force Commander Crashes

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:45 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.