lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Using GtkRadiant now for JO maps
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-16-2002, 11:10 AM   #1
HolySmiter
 
HolySmiter's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 26
Using GtkRadiant now for JO maps

I created a couple of maps for Return to Castle Wolfenstein with GtkRadiant. But I am mostly itching to start creating maps for Jedi Outcast. My question is....

If I start creating maps with only the untextured geometric brushes and terrain, when the JO editing tools and textures come out, will I be able to just import my map into the tools and texture all my premade non-textured brushes? Or will there likely be incomaptible formats where I would need to do all my mapmaking work once some official editing tools are released?

I would really like to start laying out my JO levels now in GtkRadiant, but I don't want to lose all my work if it will be incompatible with the actual tools after the games release.
HolySmiter is offline   you may: quote & reply,
Old 03-18-2002, 12:32 AM   #2
Roger
Junior Member
 
Roger's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: San Rafael, CA
Posts: 483
Are you interested in joining Rebel Strike? Check us out at:
http://modcentral.jediknightii.net/rebelstrike/

And yes, you will be able to use the maps you create now (without any fancy shmancy stuff)
Roger is offline   you may: quote & reply,
Old 03-19-2002, 11:24 AM   #3
BlackDragon
 
BlackDragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 143
More than likely. It will probably take some configuration and, until any sort of GDK comes out, will require a manual configuration of the shaderlist.txt, .qe4 file and .dev files. It may also be a p.i.t.a. to configure like EF was.

What it could be worth doing is petitioning the GtkRadiant guys to include JO support in a future release, but I somehow doubt that this is likely to happen as JO has nothing to do with ID.
BlackDragon is offline   you may: quote & reply,
Old 03-19-2002, 08:22 PM   #4
G0SP0DAR
 
G0SP0DAR's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 128
Any idea on how mirrored textures would be handled (and hopefully improved)? It's been a while since I used Radiant, and when I did, I remember that it could only support one mirror per devmap, otherwise it would go nuts, at least in Q3A. I'm hoping that would at least be different in the actual JKII engine.
G0SP0DAR is offline   you may: quote & reply,
Old 03-20-2002, 06:47 AM   #5
UniKorn
Mysterious Mapper
 
UniKorn's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Belgium
Posts: 1,282
Completely correct blackdragon, apart from the fact that it are .def files

What JO will recognize (99% sure) caulk textures, noclip textures,...

Brushes

Info_player_start, ....

So you can easily create your map using custom textures.


Mapcenter:
http://www.map-center.com
UniKorn is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > General Editing > Using GtkRadiant now for JO maps

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:11 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.