lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Is Anyone getting a Geforce 4 just for JK2
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-22-2002, 03:10 PM   #1
Jedimaster74
 
Jedimaster74's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: In A Galaxy Far Far Away
Posts: 190
Is Anyone getting a Geforce 4 just for JK2

I am just wondering if anyone is going to upgrade or get a geforce 4 just for JK2? If not what card are you planning on upgrading to?


"There are many Jedi's out there in the Galaxy, but their is only one True JediMaster and Thats ME"
Jedimaster74 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 03:17 PM   #2
digl
Reborn
 
digl's Avatar
 
Join Date: Sep 1998
Location: Chile
Posts: 2,326
I think Bowen did that.


Co-founder of the ABSL - Anti Batsaber League
digl is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 03:18 PM   #3
Shark747
 
Shark747's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 93
Nope, I upgraded in Nov. to a ATI Radeon 8500, but if I hadn't I probably would. Next to upgrade is the mobo, cpu and ram.
Shark747 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 03:19 PM   #4
Pipe Smoke
 
Pipe Smoke's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: In a pyramid in the desert
Posts: 139
I got a Geforce 4 for JK2 primarily. Also Morrowind.


HOWEVER

It's a freaking MX, so... it doesn't really count.


But, before this I had a 32 meg geforce 2 gts... like, the first geforce 2 that was even available, the elsa gladiac. now i've got double the video memory and, it is certainly a fair bit better than what I had. But... how well JK2 will run and especially Morrowind, is very much in doubt still.
Pipe Smoke is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 03:29 PM   #5
Sithcloak
 
Sithcloak's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Cruisin' the Quad ...
Posts: 881
No, but i might. Doesn't sound like a bad idea.

Now how do i raise the money? Well maybe i could ...

Sithcloak


"It is obvious we can not settle this contest by our knowledge of the force, but by our skills with a lightsaber."
Sithcloak is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 03:33 PM   #6
waxdart
 
Join Date: Mar 2002
Location: Cambridge, MA. United States
Posts: 58
I upgraded specifically for JK2, but the 'real' (read: Ti series) GeForce4's hadn't hit yet, so I got a 3 instead.

Wanted to upgraded the processor as well, but it would have required new motherboard/RAM/case as well, so I'm holding off on that.
waxdart is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 03:36 PM   #7
Scrobes
 
Scrobes's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: England
Posts: 135
The GeForce 4 that doesn't really have too much of an edge on the already-established GeForce 3?

I'm not. I use a GeForce 2 GTS 64 meg, and it's still runs fine for everything I play. GeForce 4 must be quite expensive.. that's quite dedicated for just a game. Heh. Still understandable I guess, but will it really yield a greater visual experience?

If you're still deciding, I'd buy the game, try it on what you have now, and then decide whether you need a GeForce 4. Not sure about just going out and buying one before you know if it will make a change or not!


Omnem crede diem tibi diluxisse supremum.
Scrobes is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 04:00 PM   #8
B0MBER II
 
B0MBER II's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Geneva, Illinois
Posts: 372
If you got a GF3 or a ATI 8500, getting a GF4 is ABSURD


Chicago Cubs... #1
B0MBER II is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 04:08 PM   #9
Locke101
 
Locke101's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 211
I have a GF3 and i;m fine with that....untill of course the Geforce 4 Ti series comes out then i'm going to save money.
Locke101 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 05:20 PM   #10
dazilla
 
dazilla's Avatar
 
Join Date: May 2001
Posts: 334
No way I'm not getting a GF4 just for JKII, my GF2 GTS should handle it just fine...it handles all the other latest games perfectly, I don't see why it wouldn't JK2 (it's not like it supports vertex and pixel shaders, anyways). I'm gonna get the GF5 Ultra once it comes out.
dazilla is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 06:16 PM   #11
MustangMatt302
 
MustangMatt302's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Kansas
Posts: 143
Post I bought a 8500LE

I bought a 8500LE. Graphics play smooth like liquid. Only to get through school until Friday. I guess school work comes before anything else.



Animator: Jedi Fortress

Jedi Fortress: Team Fortress with a side of Lightsaber

"Sometimes people say I look like a model or that 'you should be a model'."
MustangMatt302 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 06:20 PM   #12
Bowen
 
Bowen's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: USA
Posts: 295
Quote:
Originally posted by digl
I think Bowen did that.
JK II was not the sole reason for the upgrade but the unexpected money I got and knowing that if I did not spend it...my wife would.


B O W E N

Last edited by digl; 03-22-2002 at 06:54 PM.
Bowen is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 06:53 PM   #13
Jedimaster74
 
Jedimaster74's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: In A Galaxy Far Far Away
Posts: 190
I may end up getting a geforce 3 ti200. I heard that is a pretty good card for the money.


"There are many Jedi's out there in the Galaxy, but their is only one True JediMaster and Thats ME"
Jedimaster74 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 06:55 PM   #14
digl
Reborn
 
digl's Avatar
 
Join Date: Sep 1998
Location: Chile
Posts: 2,326
But it was one of the reasons .

I fixed you quote tag btw

I'll probably get an R8500, not sure which model yet.


Co-founder of the ABSL - Anti Batsaber League
digl is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 08:22 PM   #15
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,697
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
funny thing, i just pre-ordered JKii , and bought the 8500 both today, they should arrive about the same time

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 09:05 PM   #16
jedialphaknight
Banned
 
jedialphaknight's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Mar 2002
Posts: 211
I bought a Geforce 3 just for this game
jedialphaknight is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 09:10 PM   #17
Zek
 
Zek's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 504
The Geforce3 Ti200 is an excellent card; I have one myself. Great performance for the price.
Zek is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 09:11 PM   #18
Qel
 
Qel's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: KS
Posts: 204
Thumbs up Yeah

I'm gonna get a Geforce4 TI 4200 just for Jedi Outcast...

...althought its due out at the end of April....price wise its the
cheapest in Geforce4 TI family...at US$199...I'll be able to use it
for Galaxies also which is cool..

Qel


I'm no Jedi. I'm just a guy with a lightsaber and a few questions.

- Kyle Katarn
Qel is offline   you may: quote & reply,
Old 03-22-2002, 11:49 PM   #19
Necro
 
Necro's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 281
i won't. gf3 and 1.4ghz + 512 ram does fine for now...in august im upgrading when prices are a bit lower!
Necro is offline   you may: quote & reply,
Old 03-23-2002, 01:24 AM   #20
Ham Yoyo
 
Ham Yoyo's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Macon, GA USA
Posts: 478
I upgraded to a GeForce3 Ti 200 and a Pentium 4 1.8 GHz Northwood for JK2. The GeForce3 Ti 200 is an excellent card. Great performance for the price.


My dream, to watch Imperial ships explode in my gunsights.
Ham Yoyo is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Is Anyone getting a Geforce 4 just for JK2

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:50 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.