lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Major Lag Issues
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-28-2002, 01:37 PM   #1
Arcadian
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 3
Major Lag Issues

I'm having major lag issues on every server I try.. even the lowest pinging servers (70-90) do this:

(with no one around me.. even on empty server)
I press a direction - foward for example : I move foward then the engine pops me back to where I started from.

I know it should do this when I'm lagging to keep up, but it seems I'm always lagging. I have a cable modem, and a fairly nice system.

Its completely impossible for me to move around, and when on those maps with the "fall to your death" platforms... I fall everytime, because it always throws me around (and it's not the force powers - again - it does this when I'm the only person on the serer). I play Q3 and never had issues this bad. Is there something in the config to help me?? I have it set to "lan/cable" also.


my system:

750 AMD Athlon
Voodoo 5
512 Ram
RoadRunner - Cable Modem
Arcadian is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Major Lag Issues

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:47 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.