lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can't play because of video problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-28-2002, 02:23 PM   #1
[iis]Hitman
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 9
Can't play because of video problem

Hi,

Just got the game, but JK keeps crashing on me before I get to see the intro. I once got to the loading screen of the first level, but then it also crashed.

System specs:
- AMD Athlon 1300
- 256MB RAM
- Creative Labs 256 (32MB)
- Windows XP Pro
- Lots of disk space

The error message I get is:
AppName: jk2sp.exe, AppVer: 0.0.0.0, ModName: nvoglnt.dll
ModVer: 6.13.10.2832, Offset: 00167d2c

I've tried the latest drivers from Creative and the latest version of NVidia's drivers and the one before that. I've also updated the bios on the video card, but still no luck. It's probably got something to do with the (OpenGL?) video drivers, but which one should I use?

I hope somebody knows an answer!
[iis]Hitman is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Can't play because of video problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:18 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.