lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: crosshair in 1st & 3rd person
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-28-2002, 02:50 PM   #1
lyxzen
 
lyxzen's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 5
Question crosshair in 1st & 3rd person

just wondering, i find the default 'dynamic xhair' (cg_dynamiccrosshair "1) rather annoying/offputting & want to have it off when in 1st person, however if the command is set to off/"0", when you're in third person you have no crosshair at all, which makes things a little ridiculous for combat/force use..

is there anyway to have the best of both worlds? dynamic xhair is kinda nice in 3rd person, but annoying in 1st.. itd be nice to be able to have it off in first & at least some type of crosshair when in 3rd dynamic or not, is this possible without some ridiculously elaborate config...
lyxzen is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2002, 04:19 PM   #2
camp3r
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 65
you should be able to write an alias to change the crosshair when you press to change from first to third person. when you switch weapons. just check around on how to do an alias binding from a q3 site. i can't think of any reason why you wouldn't be able to do so.
camp3r is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2002, 04:49 PM   #3
safire
 
Join Date: Nov 2001
Location: San Diego, CA
Posts: 47
Long time reader of this forum but rarely post.
Can you explain the dynamic crosshair? Is it a crosshair that moves on the screen while in 3rd person view or is it your typical x or + in the middle of the screen somewhere?
safire is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2002, 05:09 AM   #4
deadpool99
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 41
Does anyone have a script which can do this i would really love it THANKS!
deadpool99 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2002, 10:07 AM   #5
StormHammer
Fallen Jedi
 
StormHammer's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Outer spiral arm of the galaxy
Posts: 5,437
10 year veteran! 
Hmm...I have to admit I'm not that fond of the way the crosshair moves around when you're trying to aim...I would have preferred a static one.

Anyway, I'm moving this thread to Tech Help so the tech-heads can beat their brows over it.
StormHammer is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2002, 02:26 PM   #6
lyxzen
 
lyxzen's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 5
i could write the config myself but a) i really cant be assed & shouldnt have to.. the game should just not be so gay in regards to the xhair... and b) i dont have a set weapon cfg as yet, quite frankly theres way too much **** to bind with weps/force and i havent settled on anything yet...
lyxzen is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > crosshair in 1st & 3rd person

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:39 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.