lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Error: Spawn entities: no entities
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-28-2002, 03:59 PM   #1
Neon Bump
 
Neon Bump's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 1
Error: Spawn entities: no entities



I think, I need some help.

When I start JK2, everything works fine until I try to start a new single player game. Then, the following message appears:

Spawn entities: no entities

Is there anyone out there in this galaxy, who can tell me, what might be wrong.
The multiplayer works and I also can change all the options in the option menus. Itīs only the single player start up.

System

Athlon XP 1800
Geforce3
256MB RAM
Win Me
Detonator 21.81
Neon Bump is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Error: Spawn entities: no entities

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:16 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.