lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: "Unsupported marker type 0x04" this error crashes me to desktop when loading SP game.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-28-2002, 05:54 PM   #1
Wanxi_Brodo
 
Wanxi_Brodo's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 7
"Unsupported marker type 0x04" this error crashes me to desktop when loading SP game.

OK so here's my problem.

Quote:
Parsing menu file:ui/hud.menu
UI menu load time = 2 milli seconds
AS_ParseFile: Loaded 13 of 194 ambient set(s)
Corrupt JPEG data: bad Huffman code
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
----- Server Shutdown -----
==== ShutdownGame ====
... ICARUS_Shutdown
... Reference Tags Cleared
... Navigation Data Cleared
... Ghoul2 Models Shutdown
---------------------------
Unsupported marker type 0x04
My system: Athlon XP 2000+
Win XP Pro
Visiontek Geforce4 4600
512meg 2400 ddr ram

The multiplayer game loads fine and I can play that without a hitch. This error only shows up when I try to load the SP game.

I've uninstalled and re-installed with no luck. It's maddening. Any suggestions would be appreciated. BTW, the multiplayer maps I've tinkered with are VERY tasty.
Wanxi_Brodo is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2002, 09:08 PM   #2
Wanxi_Brodo
 
Wanxi_Brodo's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 7
The Fix

Well I've troubleshot my own problem and if anyone else is having a similar situation here's what I did.

I've got an AOPEN 52X CD drive that I initially used as my install drive for the game. And the error kept occurring. I re-installed multiple times with the same maddening crash.

Then I uninstalled the game completely. And here's where my story takes an unexpected turn for the better. I used my Lite-On CD burner to install the game. And VOILA it loads with nary a hitch.

Which leads me to believe that the CD copy protection they use on the disc is causing some type of error on certain CD drives.
Wanxi_Brodo is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > "Unsupported marker type 0x04" this error crashes me to desktop when loading SP game.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:39 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.