lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Multiplayer -> dumped to desktop
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-28-2002, 09:40 PM   #1
wxcopy
 
wxcopy's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 17
Multiplayer -> dumped to desktop

I am having problems getting anything multiplayer to work.

when I try to join an online game, it loads the map, models etc, then dumps me to the desktop with a bright washed out video mode.

when I try to create a server so I can beat up some bots... it dumps me to the desktop with washed out video.

I renamed my cfg in case I borked a setting, causing jk2 to create a new default one, with the same problem.

Is anyone else seeing this?
note: single player works perfectly!

system specs:
win2k pro
P3 550
1gb ram
64mb gf2mx
wxcopy is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Multiplayer -> dumped to desktop

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:22 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.