lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Need noclip cheat
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-29-2002, 05:01 PM   #1
THX
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 7
Need noclip cheat

Yea yea I know, cheating ruins the game. But im seriously stuck somewhere..

So to activate the cheats : devmapall right?
but whats the command for noclip?


Mad, Bad ,and Dangerous to know.
THX is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2002, 05:11 PM   #2
antarus
 
antarus's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 8
where are you stuck at? I can help you out.
antarus is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2002, 05:30 PM   #3
Zutroy
 
Zutroy's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Ottawa, Canada
Posts: 27
The command is just noclip
Zutroy is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Strategy Shack > Need noclip cheat

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:34 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.