lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: WHITE DOTS! Game doens't run at all!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-20-2001, 04:07 PM   #1
Indiana286
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation WHITE DOTS! Game doens't run at all!

Hi,

I have a serious problem. Neither the demo nor the full version seems to run on my system. The launcher runs correctly, but when starting the main game, all I get is a black screen with flickering white dots. No ALT-TAB, no ALT-F4, not CTRL-ALT-DEL, nothing works anymore, the system is totally locked up.

I've already tried a lot, including the 800x600x16 desktop "fix"...

Here are my system details:
ABIT KT7A RAID (+newest VIA drivers)
AMD Duron 800
256 MB RAM (133MHz)
Windows 2000 Professional (DirectX 8.1)
Matrox G400 MAX (+newest drivers)
TerraTec DMX XFire 1024 (+newest drivers)
Enough diskspace

PLEASE HELP ME!!! I WANT TO PLAY IT!!!

Thanx!

Last edited by Indiana286; 11-20-2001 at 05:30 PM.
  you may: quote & reply,
Old 11-21-2001, 05:35 PM   #2
Lord JayVizIon
Lord Jor El
 
Lord JayVizIon's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Kashyyyk (redwoods), California
Posts: 1,032
what's your processor speed?


"He who carves himself to suit everyone whittles himself away...

Niners are back!
Niners in 2003!!!
Lord JayVizIon is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2001, 08:13 AM   #3
Indiana286
Guest
 
Posts: n/a
800 MHz

... look at my posting ...

Any idea what causes this bug?

I don't even care why i get to see that flood of white dots, it could be pink elephants either. I only want to know why I CANT PLAY the game!!

Begging for help,
Thomas
  you may: quote & reply,
Old 11-23-2001, 01:25 PM   #4
darthfergie
Q-38 Modulator
 
darthfergie's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,254
LFN Staff Member 
What is your graphics card???
And how much mb is it???

Also have you called your computer hotline???(if you have one)
If you don't have one go to a local computer store...take your spec with you and see if you can ask their expert...they might know how to fix you problem...


darthfergie is offline   you may: quote & reply,
Old 11-24-2001, 01:21 PM   #5
Indiana286
Guest
 
Posts: n/a
Hi,

1)
Why do you think do I post my system specs?!
Read it, and you don't have to ask what my graphics card is.

2)
Do you think I'm stupid?!
Why should I call a damn hotline or ask my "local seller"?!
Ever tried **** like this?

3)
I already found a workaround for the problem...
Try to reduce the hardware acceleration in the troubleshooting section of Win2k one step. Works fine for me!
  you may: quote & reply,
Old 12-06-2001, 02:42 PM   #6
Chessack
 
Chessack's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Seattle
Posts: 318
Quote:
Originally posted by Indiana286
Hi,


3)
I already found a workaround for the problem...
Try to reduce the hardware acceleration in the troubleshooting section of Win2k one step. Works fine for me!
I use '98, not 2000, so this might not be relevent, and it seems like you've found a way to solve it, but... you might want to check your version of DirectX, and do the thing where it 'calibrates' DirectX for you. If your DirectX drivers (or whatever the win 2000 equivalent of DirectX, if any, is) aren't "set up" right, no matter how recent they are, it could cause conflicts (annoyingly).

Seems like you've got it working though. Great! It's a sweet game. You will enjoy it.

May the Force be with you.


Chessack
Mos Espa, Tatooine
Chessack is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > Community > GalacticBattles.com > Information Center > Tech Troubles > WHITE DOTS! Game doens't run at all!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:42 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.