lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: pretty big problems...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-23-2001, 01:22 PM   #1
clarkycat
Guest
 
Posts: n/a
pretty big problems...

First off, just got the full version today and its brilliant! only probs so far tho are:

1. When you move the mouse around after a units been selected it will stop playing its sound.

2. Sometimes units disappear and reappear in the top left corner of the screen, and stay there. I've seen the same problem on AOE II, but im not sure how to correct it. At the moment its making the game kindof unplayable, so im waiting for a fix to be released before i play again.

Any feedback would be appreciated.

Thanks
  you may: quote & reply,
Old 11-23-2001, 01:27 PM   #2
darthfergie
Q-38 Modulator
 
darthfergie's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,254
LFN Staff Member 
Oh man!!! I've heard of problem like that for some older games but I havn't heard of it for most of the newer...please post your system specs...

(i.e.- Processor, RAM, Hard Drive, Graphics Card, Sound Card, etc)


darthfergie is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > Community > GalacticBattles.com > Information Center > Tech Troubles > pretty big problems...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:49 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.