lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Nostromo n50 profile?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-08-2002, 11:52 PM   #1
emackn
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1
Cool Guy Nostromo n50 profile?

Anyone have an effective nostromo speedpad profile that they would want to share?

thanks,
emackn
emackn is offline   you may: quote & reply,
Old 04-09-2002, 12:06 AM   #2
waxdart
 
Join Date: Mar 2002
Location: Cambridge, MA. United States
Posts: 58
I've got one, but I don't really use it anymore. Don't remember if I was using the keys for movement or the D-Pad.

I can mail it to you if you'd like. Can't say it's any _good_, but I can send it.
waxdart is offline   you may: quote & reply,
Old 04-09-2002, 01:23 AM   #3
Darth Diablo
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 5
Belkin's got one on their website now. Go with the Jedi Outcast profile, not the Jedi Knight II profile. So far, it's worked well for me.
Darth Diablo is offline   you may: quote & reply,
Old 04-09-2002, 05:26 AM   #4
KalFalnal
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 21
I've made a nostromo profile that works very well for me. Email me and I'll send it to you.
KalFalnal is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2002, 08:34 PM   #5
Rogue74
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 133
I've got a couple too if you want them, one is for the Dark and one for Light Side.


Have any of you found a way to do a saber combo macro? Meaning stringing a series of lightsaber attack moves onto one key? I tried but it didn't work.
Rogue74 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-11-2002, 01:11 AM   #6
Taicat
 
Taicat's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Bronx, NY
Posts: 68
Interesting question, Rogue74. Hadn't thought of doing that. What you might want to do, regarding combo moves, is create an 'alias' in your autoexec.cfg file, and assign it to one of the buttons. I figure it would execute faster than assigning a keypad macro anyway.....

I looked at the Belkin provided profile, but it was just too many keys for my liking (bad memory, no dexterity on my part...hehe). Plus, I play other games with this, and remembering all the key combos was just too much for each game.

I went 'simple' with mine (I play as Light, Saber-Only).

Key Function
01 Saber On/Off
02 Force Pull
03 Forward
04 Force Push
05 Absorb
06 Crouch
07 Left
08 Back
09 Right
10 Heal

Pad Left Jump
Pad Up Scores

Mouse1 Attack
Mouse2 Alt. Attack
Whl Clk Saber Style
Wheel Prev/Next weapon (for the few times I play on non-saber-only servers

I found I had to remove the 'Handrest' that comes with this, because it was making my forearm hurt like hell! Anyone else have this prob?

I'd also be interested in seeing some other configs........
Taicat is offline   you may: quote & reply,
Old 04-11-2002, 03:02 AM   #7
KalFalnal
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 21
I actually made a graphic that I print and use to set up and keep track of my profiles, feel free to give it a try;
n50 Profile Template

I'd appreciate any ideas on improvemnt or general feedback if you take the time to check it out

My JKII profile(a work in progress);

Key Function
01 Green Shift
02 Red Shift
03 Forward
04 Force Speed (Blue: Lightsaber)
05 Use (Blue: 1st/3rd person, Green: Datapad/scores)
06 Blue Shift
07 Left
08 Back
09 Right
10 LightSaber Style (Blue: Force Absorb)

Pad Left Crouch (Blue: Use Force, Green: Walk/Run, Red: Use Inv.)
Pad Right Bacta (Blue: Force Heal)
Pad Up Force Push (Blue: Next Force, Green: Binoculars, Red: Nxt. Inv.)
Pad Down Force Pull (Blue: Previous Force, Red: Prev. Inventory)

Mouse1 Attack
Mouse2 Jump
Whl Clk Alt Attack
Wheel Prev/Next weapon

My positioning of force powers and what-not is based mostly on my single player experience as I've yet to play much multiplayer ('cept for some nifty 4-way lan battles) And by "Up" on the pad I mean away from myself, right would be towards the table, etc.
KalFalnal is offline   you may: quote & reply,
Old 04-15-2002, 04:18 PM   #8
Darth Diablo
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 5
I've edited mine a bit too.
It's pretty simple now.
It's more for SP than MP.

1) Pull
2) Push
3) Forward
4) Speed (Shift - Lightning)
5) Heal (Shift - Grip)
6) Blue Shift
7) Strafe Left
8) Back
9) Strafe Right
10) Lightsaber toggle

D-pad
Forward - Use Item
Up - Jump
Down - Crouch
Back - Lightsaber style toggle
Darth Diablo is offline   you may: quote & reply,
Old 04-19-2002, 05:16 PM   #9
Jacen
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 16
I just bought mine at lunch. I'll look at the setup this weekend. No one is using any weapons cycling on thiers? What about inventory? Still using keyboard?

I saw a morrowind profile that one of the devs uses that includes cycling thru weapons and spells, which is what made it seem great for this game.
Jacen is offline   you may: quote & reply,
Old 04-19-2002, 06:08 PM   #10
Taicat
 
Taicat's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Bronx, NY
Posts: 68
Sure, you can do that.

I personally use the mouse wheel for that; started that way back in my early Q2/HL days and old habits die hard!!!
Taicat is offline   you may: quote & reply,
Old 04-19-2002, 06:25 PM   #11
Jacen
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 16
I think i got a repackaged one. In the manual on page 3 is a bunch of handwritten stuff on the top with various config things. Like 1 for red shift 3 is forward etc.

I don't supposed anyone elses manual has hand written stuff in it do they? Damn comp usa.
Jacen is offline   you may: quote & reply,
Old 04-19-2002, 08:37 PM   #12
steeef
 
steeef's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 32
so is there a good reason for not using the d-pad for forward/back/left/right? i noticed most of you use the keys instead.
steeef is offline   you may: quote & reply,
Old 04-19-2002, 08:44 PM   #13
Taicat
 
Taicat's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Bronx, NY
Posts: 68
Quote:
Originally posted by steeef
so is there a good reason for not using the d-pad for forward/back/left/right? i noticed most of you use the keys instead.
It's more of a tactile/feel thing, imo. I found it to not be as responsive as assigning keys to movement. Then again, I've spoken with a few people who've always used sticks/pads for their FPS gaming, and they said the Dpad was fine by them....

Give it a shot, and see what you think, is the best I can come up with....
Taicat is offline   you may: quote & reply,
Old 04-19-2002, 11:27 PM   #14
Jacen
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 16
Need a little help here guys

After about ten attempts to load the thing, i finanlly got it working. Problem is , whenever i start the game with it in the usb port, my mouse is non functional. I mean it stays in the upper left corner of the jk2 load screen and won't move. If i unplug the n50, the mouse will return to normal.

When i plug the n50 in after i load the game, the entire screen goes nutso, like something is being held down. It turns in every direction.

I did get it to work properly once, that was when i disabled the virtual mouse in hardware manager, closed that, went back in, re-enabled the virtual mouse, and then loaded the game. that time only it worked. It does not work if the virtual mouse is left disabled.

SO, how can i use this thing with my current logitech mouse and not have it go haywire? Do i have a defective unit? So far i'm not to impressed with this.
Jacen is offline   you may: quote & reply,
Old 04-20-2002, 12:13 AM   #15
Taicat
 
Taicat's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Bronx, NY
Posts: 68
Hmmm.

I don't have a USB mouse anymore, so don't know if there's a conflict.

One thing I did find was if I enabled the joystick, my mouse would flake out like yours does (in the second part of your post).

This happened AFTER I upgraded to the 2.3 drivers, btw....it worked fine with the original 2.2 drivers from the CD (I haven't tried rolling back yet....).

Try disabling the joystick in the config menu, and see what happens..........
Taicat is offline   you may: quote & reply,
Old 04-20-2002, 01:37 AM   #16
Jacen
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 16
Well, aint that a kick in the head.. You disable the joystick in order to get the joystick to work..Who woulda thunk?

Thanks. That seemed to work. At least it has twice now. Very odd.
Jacen is offline   you may: quote & reply,
Old 04-21-2002, 04:01 AM   #17
Ready Wan
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 118
I cant find the jedi outcast profile on their site.
I found all the other profiles...but nothing for jedi outcast or jedi knight...

can someone post a link?
Ready Wan is offline   you may: quote & reply,
Old 04-22-2002, 04:16 AM   #18
Ready Wan
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 118
bump
Ready Wan is offline   you may: quote & reply,
Old 04-23-2002, 10:37 PM   #19
Ready Wan
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 118
does anyone have this link? Still cant find it
Ready Wan is offline   you may: quote & reply,
Old 04-23-2002, 10:53 PM   #20
Darth Diablo
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 5
Here's the link for the N50 Profiles. You'll need to scroll down a little to see the profile.

Belkin N50 Profiles. Try them and edit to your liking.
Darth Diablo is offline   you may: quote & reply,
Old 04-24-2002, 06:11 PM   #21
Ready Wan
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 118
thanks!
found them and dl'ed them.

much appreciated!

-rw
Ready Wan is offline   you may: quote & reply,
Old 04-24-2002, 06:37 PM   #22
PainGod
 
PainGod's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dallas Tejas
Posts: 123
This will blow your mind, guys. Go have a look at mine:

http://www.geocities.com/dsmask_2000

Its right on the index page.



Pg
PainGod is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 07:57 AM   #23
Bort Fett
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 2
Cool to see so many people using the n50. I used to use a key to scroll thru force powers and inv, and another key to select. But then as I progressed in the game, realised you just had to assign a seperate key for each force power. Havent tried it in mp, but think it should be good (only my lack of skill will defeat me...).

I get this problem with my usb mouse tho, not sure if its the n50 conflicting. Small problem, the mouse wheel seems to move by itself (and so changes weapons). Might just be a hyper-sensitive wheel, but bloody annoying (like when your saber shuts down and you bring up the basic gun instead in the middle of a firefight).

I dont use any profiles with the n50, I just map all the buttons on it and then change the key config in the games. Seems easier.
Bort Fett is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 02:21 PM   #24
madrebel
 
madrebel's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Newport Beach CA
Posts: 255
Bort that works, i use that too. But some games require slightly different configs than others. If you have a profile that autoloads with each game's .exe file then you get the maximum flexibility.

am i the only one that wishes he could bind one of the color mode switches to one of the dpad directions?
madrebel is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Nostromo n50 profile?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:39 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.