lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Start now... or wait for JKRadiant?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-10-2002, 08:43 AM   #1
DaRtH vEnY
 
DaRtH vEnY's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 7
Start now... or wait for JKRadiant?

I played around with Q3Radiant back when it was released... I used it long enough to learn how to use it but lost interest. I'd like to get back into some mapping for JK20. I figure now that I've got some skills I can get somewhere with it. Should I get Q3Radiant and start making maps....

will it be easy enough to move maps that I make from Q3Radiant to JK2Radiant or should I just wait.
DaRtH vEnY is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2002, 08:55 AM   #2
UniKorn
Mysterious Mapper
 
UniKorn's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Belgium
Posts: 1,282
It will be fairly easy to transport them to JK2. I suggest you get GTKRadiant, its better than Q3Radiant.

http://www.qeradiant.com

UniKorn
Project Lead / Mapper 4 Wired Lamp Studios
http://www.wiredlampstudios.com


Mapcenter:
http://www.map-center.com
UniKorn is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2002, 02:38 PM   #3
kruxus
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 14
i really need to know, i got GTKradiant and want to use it but it wants me to browse the q3 folder but i dont have q3...so i cant use it?
kruxus is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2002, 05:42 PM   #4
UniKorn
Mysterious Mapper
 
UniKorn's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Belgium
Posts: 1,282
Already wrote a thread about it :

http://www.lucasforums.com/showthrea...threadid=38171


Mapcenter:
http://www.map-center.com
UniKorn is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2002, 07:36 PM   #5
kruxus
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 14
but i cant install it if i dont have quake3 (at least the install say so)...
kruxus is offline   you may: quote & reply,
Old 04-11-2002, 01:48 AM   #6
Manquesa
 
Manquesa's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dallas, TX
Posts: 699
Quote:
Originally posted by kruxus
but i cant install it if i dont have quake3 (at least the install say so)...
Heres another option Kruxus - http://www.lucasforums.com/showthrea...threadid=37442


Finished Projects:
Sith Terminator
Awing
Tie-Interceptor
Y-Wing
Death Glider
Slave 1
Ep. 3 Jedi Starfighter

Current Projects:
T-16 Skyhopper
Manquesa is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > Start now... or wait for JKRadiant?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:35 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.