lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Found some very interesting new things......
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-16-2002, 01:07 PM   #1
S!TH!NAT0R
 
S!TH!NAT0R's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: S!THAG0, U.S.A.
Posts: 302
Found some very interesting new things......

For those of you running JK2 servers that wish we could engage in more than 1 locked duel at a time on FFA servers, here's what you have been looking for!
g_privateDuel 1(<--JK2 default ofcourse)
--Set to the amount of locked duels you would like to transpire at one time and your all set! VV00T!!

Also, to change the players Force regeneration time and the maximum Force Rank try these command lines out!

g_force_RegenTime 200(<-- JK2 default)

g_maxForceRank 7(<-- JK2 default)

YEEEEEEEHAWWWWWW!!


My System......
-WinXP Corp.
-350w PS
-Maxtor 40GB HD x2
-Crucial 512MB pc2100 ram x2
-EPOX 8kha+ mobo(latest bios & VIA drivers except VIA BM IDE)
-Atlon TB 1.4mhz cpu
-Thermalright SK6 copper HS w/ YS Tech 7500rpm fan
-Visiontek GF3 Ti500 VC(23.11 drivers)
-SB Audigy gamer SC
-Sony 56x cd-drive
-TDK 16/10/40x cdrw-drive
-Klipsch Promedia V2-400 speaker set
-Logitech Internet Navigator KB
-Logitech Mouseman Duel-Optical mouse
-Samsung 900IFT 19" Monitor
S!TH!NAT0R is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2002, 01:38 PM   #2
S!TH!NAT0R
 
S!TH!NAT0R's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: S!THAG0, U.S.A.
Posts: 302
BUMP!


My System......
-WinXP Corp.
-350w PS
-Maxtor 40GB HD x2
-Crucial 512MB pc2100 ram x2
-EPOX 8kha+ mobo(latest bios & VIA drivers except VIA BM IDE)
-Atlon TB 1.4mhz cpu
-Thermalright SK6 copper HS w/ YS Tech 7500rpm fan
-Visiontek GF3 Ti500 VC(23.11 drivers)
-SB Audigy gamer SC
-Sony 56x cd-drive
-TDK 16/10/40x cdrw-drive
-Klipsch Promedia V2-400 speaker set
-Logitech Internet Navigator KB
-Logitech Mouseman Duel-Optical mouse
-Samsung 900IFT 19" Monitor
S!TH!NAT0R is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2002, 01:40 PM   #3
Jiro Kage
 
Jiro Kage's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Yavin
Posts: 98
Have you tried the privateduel thing yet and made sure that it works?


-- Jiro Kage
Jiro Kage is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2002, 01:43 PM   #4
Econ
 
Econ's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Raleigh, North Carolina Hey! You There!
Posts: 83
What does the max force rank do..

I have played on servers with force regen. at a low rate and if you are force dependent you will not like it..

I need to try out the privateduel..
Econ is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2002, 01:44 PM   #5
S!TH!NAT0R
 
S!TH!NAT0R's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: S!THAG0, U.S.A.
Posts: 302
No I hav'nt but I'm 99% sure it will work. I can't run a MP server to test it out. My cable is only a measly 128kb/s upload stream

-It's among the other entries and options within the server info list so it must be there for a reason. I'm betting it works!


My System......
-WinXP Corp.
-350w PS
-Maxtor 40GB HD x2
-Crucial 512MB pc2100 ram x2
-EPOX 8kha+ mobo(latest bios & VIA drivers except VIA BM IDE)
-Atlon TB 1.4mhz cpu
-Thermalright SK6 copper HS w/ YS Tech 7500rpm fan
-Visiontek GF3 Ti500 VC(23.11 drivers)
-SB Audigy gamer SC
-Sony 56x cd-drive
-TDK 16/10/40x cdrw-drive
-Klipsch Promedia V2-400 speaker set
-Logitech Internet Navigator KB
-Logitech Mouseman Duel-Optical mouse
-Samsung 900IFT 19" Monitor
S!TH!NAT0R is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2002, 03:21 PM   #6
Valdarious
 
Valdarious's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Coruscant
Posts: 481
My cable upspeed is 147kbs and I can run a 6 person dedicated server great. The command for duel is a bit, IE:1 or a 0. Its off or on. Its not a variable that you can change like that. For forceregen I have mine set to 1. But I only allow certain powers on my server and no one abuses it, if they do, they dont stick around, I give them 2 warnings then they are gone.
Valdarious is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2002, 03:25 PM   #7
LInKINParkD00D
Banned
 
Status: Banned
Join Date: Apr 2002
Posts: 25
PAK CHOOIE UNF UNF BIAZNATCHEZ
LInKINParkD00D is offline   you may: quote & reply,
Old 04-16-2002, 03:40 PM   #8
S!TH!NAT0R
 
S!TH!NAT0R's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: S!THAG0, U.S.A.
Posts: 302
Ahh, ok Validarious. I was thinking one could up the variable from 1. But what you stated makes sense. Oh well, i tried


My System......
-WinXP Corp.
-350w PS
-Maxtor 40GB HD x2
-Crucial 512MB pc2100 ram x2
-EPOX 8kha+ mobo(latest bios & VIA drivers except VIA BM IDE)
-Atlon TB 1.4mhz cpu
-Thermalright SK6 copper HS w/ YS Tech 7500rpm fan
-Visiontek GF3 Ti500 VC(23.11 drivers)
-SB Audigy gamer SC
-Sony 56x cd-drive
-TDK 16/10/40x cdrw-drive
-Klipsch Promedia V2-400 speaker set
-Logitech Internet Navigator KB
-Logitech Mouseman Duel-Optical mouse
-Samsung 900IFT 19" Monitor
S!TH!NAT0R is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Found some very interesting new things......

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:13 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.