lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Change Difficulty Level Mid game?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-24-2002, 06:18 PM   #1
Bag-wan
 
Bag-wan's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Seattle, Wa
Posts: 1
Question Change Difficulty Level Mid game?

Does anyone know the specfic console command to change the difficulty of the Jedi mid game? I began playing on level 2 of 4 but it is WAAYY to easy now. I don't really want to start over, but will if I can't find a way to change it.

I have tried the Quake command "skill n" where n= 1,2,3 or 4 but that does not work.

Any help would be appreciated!
Bag-wan is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 01:27 PM   #2
HURTMYPONY
 
HURTMYPONY's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1
I'd love to know, too.
HURTMYPONY is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 06:11 PM   #3
Chiles4
 
Chiles4's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: a galaxy far, far away
Posts: 226
Yeah, that'd be useful. That's why I always start a new game on the hardest difficulty setting. I knew that would make the level bosses really hard but I knew the Stormtroopers would still be pushovers.
Chiles4 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > Change Difficulty Level Mid game?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:08 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.