lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Lil' help pls
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-28-2002, 12:41 PM   #1
DarthHomer
 
DarthHomer's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 3
Question Lil' help pls

I just bought the game a couple of weeks ago.
When I try to play multiplayer I can't get any of the servers to show up. Do I need to d/l a new version or what?
If so, can someone post a link to get the updated version.
Thank you


DarthHomer is offline   you may: quote & reply,
Old 04-28-2002, 12:43 PM   #2
[Dom_Pmd]
 
[Dom_Pmd]'s Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Slave I - Cruzin' for some trix n' hoes!
Posts: 187
Exclamation

Make sure you select INTERNET games and not LAN which is the default I believe.

[Dom_Pmd] is offline   you may: quote & reply,
Old 04-28-2002, 12:44 PM   #3
DarthHomer
 
DarthHomer's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 3
I tried that, nothing showed up


DarthHomer is offline   you may: quote & reply,
Old 04-28-2002, 12:45 PM   #4
Mr. White
 
Join Date: Apr 2002
Location: Charleston
Posts: 43
Maybe your filters are too high, or maybe your not connected to the internet..... (i hope that's not the case)


Team Flawless strikes again!
Mr. White is offline   you may: quote & reply,
Old 04-28-2002, 12:47 PM   #5
[Dom_Pmd]
 
[Dom_Pmd]'s Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Slave I - Cruzin' for some trix n' hoes!
Posts: 187
Well post some more info about your setup. (I dont want to turn this thread into an Instant Message)

Stuff like firewall proxys, etc etc...


[Dom_Pmd] is offline   you may: quote & reply,
Old 04-28-2002, 12:49 PM   #6
DarthHomer
 
DarthHomer's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 3
RR Cable
I don't use any firewalls or anything of that nature
I thought maybe I needed an updated version but from your replies I guess thats not the case
Hmmm....


DarthHomer is offline   you may: quote & reply,
Old 04-28-2002, 01:03 PM   #7
BlackMagic
 
BlackMagic's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Baton Rouge, LA
Posts: 25
I had the same problem at first. Try hitting the "Get New List" button on the join server menu.
BlackMagic is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Lil' help pls

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:11 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.