lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: How do you enable console in a Mutiplayer Game ?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-17-2002, 10:48 PM   #1
nones@nones.com
 
Join Date: May 2002
Posts: 3
Arrow How do you enable console in a Mutiplayer Game ?

How do you enable console in a Mutiplayer Game ?


s
nones@nones.com is offline   you may: quote & reply,
Old 05-17-2002, 10:52 PM   #2
Daank
 
Join Date: May 2002
Posts: 17
You know you have to hold shift when you push the tilde key to get the console to scroll down right?
Daank is offline   you may: quote & reply,
Old 05-17-2002, 10:57 PM   #3
nones@nones.com
 
Join Date: May 2002
Posts: 3
thanks

thanks


s
nones@nones.com is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > How do you enable console in a Mutiplayer Game ?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:34 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.