lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Jumping Bots
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-25-2002, 07:42 AM   #1
Bungalow
 
Bungalow's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 184
Jumping Bots

Can someone help, when I play with bots they just repeatedly jump around.
Any solutions?
Bungalow is offline   you may: quote & reply,
Old 05-25-2002, 10:16 AM   #2
Sutek
 
Join Date: Apr 2002
Location: Liverpool, unfortunately
Posts: 368
Jumping on the same spot? Or all over the map?

Is it one of the standard maps, or a cutom one you downloaded? The custom ones don't always work with bots, causing them to jump around (if they even DO anything).
Sutek is offline   you may: quote & reply,
Old 05-25-2002, 05:03 PM   #3
Bungalow
 
Bungalow's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 184
I see, thanks
Bungalow is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Jumping Bots

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:43 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.