lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Playing the Fetts in SP.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-22-2002, 03:40 PM   #1
Joner
 
Joner's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: A wretched hive of scum and villainy
Posts: 72
Cool Guy Playing the Fetts in SP.

Wouldn't it be cool to play as one of the Fetts in SP?
This goes out to all those who have made SP skins and know how to do it and to the creators of the Mandalorian skin-pack.
I think Kyle in a mandalorian armor would be awesome, with or without helmet. (With helmet the kiss-scene would be rather strange.)
Would that be possible? What do you need to do it? Who wants to do it? Maybe Bloodriot and Absath? How would you like that?
Joner is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2002, 06:02 PM   #2
EffJi
 
EffJi's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 191
create a directory called \models\player\kyle in your c:

open mandalorians.pk3 and extract the guy you want (jango fett, boda fett, Goran Skarr) extract the model.glm and skin file for the guy into the directory.

add the files to a pk3 of your choice.

done.





Although it's a lot more fun to fight Boba, than to play as him.
EffJi is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2002, 10:15 PM   #3
Joner
 
Joner's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: A wretched hive of scum and villainy
Posts: 72
where do I create the models/player/kyle? In the JK2 directory?
How do I add something to a .pk3?
Must I create a new one?
Joner is offline   you may: quote & reply,
Old 05-23-2002, 03:42 AM   #4
EffJi
 
EffJi's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 191
c:\models\players\kyle

that way you get it right when you are going add the files to a pk3.

to do that:

since you hopefully opened the file in winzip, you use the "add" button on the top besides "extract"
find the files that you placed in c:\models\players\kyle

and you should be done.


Remember: You have to start a new game when you change the player model, otherwise you get a pretty nasty bug where the weapon doesn't show up right.
EffJi is offline   you may: quote & reply,
Old 05-23-2002, 04:13 AM   #5
Kincade
 
Kincade's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 30
uh....shouldn't it be in the jedi knight folder? not c:\xxxxx???
i'm confused lol.
Kincade is offline   you may: quote & reply,
Old 05-23-2002, 08:09 PM   #6
GidionTheDead
 
GidionTheDead's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Germany, Earth, Outer Rim Territories
Posts: 199
Ok, tutorial.

1)
Create the following directory:

C:\Windows\Desktop\New Folder\models\players\kyle

2)
Now extract all the files you need from the mandalorians.pk3

3)
Place the files (not the folders) into "C:\Windows\Desktop\New Folder\models\players\kyle"

4)
Right Click on "C:\Windows\Desktop\New Folder" and select "Add To Zip" (which should be in the list if you have Winzip)

5)
Select the following options in the WinZip window, which will appear:

Compression: none
include subdirectories: yes
include path: no
save as: "C:\Windows\Desktop\<whateveryouwant>.pk3"

6)
Click "create" (or "ok"?)

7)
You are ready! Place the pk3 into your "Jedi Knight 2/base" folder and start a new game/load a game!

8)
An alternative would be placing the "models\players\whatever" folder AND files, you have extracted from the mandalorian.pk3 into the "Jedi Knight 2/base" folder. Thus you don't have to include them into a pk3.

I hope I could help you, young padawan.

Gidion, a.k.a. Dalboz


Take this, Jedi! Oh, no. What am I saying!
GidionTheDead is offline   you may: quote & reply,
Old 05-24-2002, 01:43 AM   #7
Joner
 
Joner's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: A wretched hive of scum and villainy
Posts: 72
Thank you Gidion. I haven't tried it yet but i will shortly and I'll let you know if I managed it.
Since I know the Outer Rim quite a bit might i ask from which planet you come?
Joner is offline   you may: quote & reply,
Old 05-26-2002, 01:38 AM   #8
Joner
 
Joner's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: A wretched hive of scum and villainy
Posts: 72
Question

To 3):
How do I know which files to extract, there are so many.
Joner is offline   you may: quote & reply,
Old 05-26-2002, 03:13 AM   #9
delta_7890
 
delta_7890's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: In my mind
Posts: 45
You could just download the sP Boba/Jango Fett mod on Jediknightii.net
delta_7890 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-26-2002, 06:38 AM   #10
Joner
 
Joner's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: A wretched hive of scum and villainy
Posts: 72
Wink

Are you referring to the SP Jango Fett Mod? I am well aware of its existence and I don't think it contains a Boba Mod as well. Besides it has a severe bug that makes the Lightsaber utterly useless.
But thx anyway.
Joner is offline   you may: quote & reply,
Old 05-26-2002, 05:19 PM   #11
GidionTheDead
 
GidionTheDead's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Germany, Earth, Outer Rim Territories
Posts: 199
Joner :

The planet is in the profile already.


And you need the files, which have the path "models/players/<character name>".

That's it.


Take this, Jedi! Oh, no. What am I saying!
GidionTheDead is offline   you may: quote & reply,
Old 05-27-2002, 02:06 AM   #12
Joner
 
Joner's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: A wretched hive of scum and villainy
Posts: 72
yeah. just downloaded it. Too bad the saber doesn't work properly. Isn't there someway to fix that?
Joner is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Playing the Fetts in SP.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:52 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.